Fursecuri cu ciocolata si cafea solubila!
Ingrediente:
-400 gr,faina de grau;
-100 gr.ciocolata amaruie;
-100 gr.ciocolata menaj;
-2 oua;
-200 gr.unt;
-300 gr.zahar;
-1 plic zahar vanilat;
-1 plic praf de copt;
-25 gr.cacao;
-25 gr.cafea solubila;
-1 praf de sare.
Mod de preparare:
-Se pune la robot untul la temperatura camerei,zaharul,zaharul vanilat si se mixeaza la viteza 5 din cele 7 viteze ale robotului meu,pana cand untul devine o pasta.
-Se pun cele doua oua peste crema de unt si se mixeaza la aceiasi viteza pana cand se omogenizeaza bine compozitia.
-Intr-un bol se pune faina de grau,praful de copt,cacao,cafeaua solubila,sarea si se amesteca cu o spatula pana la incorporare.
-Se ia cate o lingura de faina si se pune peste crema in timp ce viteza robotului este adusa la viteza 2 si se mixeaza pana la terminarea compozitiei de faina,dupa care se opreste robotul.
-Se rade ciocolata menaj cu ajutorul unui cutit,se taie ciocolata amaruie in bucatele si se adauga peste copozitie.Se omogenizeaza compozitia cu ajutorul unei spatule.
-In tava de la aragaz se pune hartie de copt,se ia cu lingura compozitie,se pune in podul palmei umezite cu ulei si se fac bile care se pun pe hartia de copt,se lasa loc intre ele sa aiba unde sa se intinda si se da tava la cuptorul incalzit pentru circa 20 minute sau pana cand sunt gata.Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca dupa care se pot servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Delicioasa reteta.
RăspundețiȘtergere