miercuri, 17 martie 2021

Mazare in suc de rosii!

 

 

  Mazare in suc de rosii!

 

  Ingrediente:

  -800 gr.mazare congelata;

  -2 cepe mari;

  -3 linguri bulion de gogosari;

  -300 ml.suc de rosii; 

  - o lingurita de sare;

  -1/2 lingurita piper macinat;

  -1/2 lingurita oregano;

  -1/2 lingurita boia de ardei iute;

  -1/2 lingurita tarhon;

  -3 foi de dafin;

  -4 linguri ulei.

  Mod de preparare:

  -Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga mazarea,bulionul de gogosari,sare,toate condimentele,200 ml.apa si se lasa sa fiarba pret de 10 minuute,dupa care se adauga sucul de rosii si se mai lasa la fiert pret de cateva minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,se opreste focul si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

  Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca la mancare de mazare nu va inghesuiti,va invit la masa la Daniel,el ne incanta papilele gustative cu bunatati.







2 comentarii: