miercuri, 6 mai 2020

Omleta cu spanac!




  Omleta cu spanac!

  Ingrediente:
  -6 oua;
  -400 gr.spanac proaspat cules din gradina mea;
  -3 fire de ceapa verde;
  -3 linguri ulei de masline;
  -un varf de cutit de sare.
  Mod de preparare:
  -Se curata spanacul,se clateste si se opareste timp de cateva minute.Se clateste cu apa rece si se toaca.
  -Se face omleta,se adauga spanacul tocat,sare si se omogenizeaza.
  -Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline,se adauga ceapa verde tocata,se lasa foarte putin la prajit,nici macar un minut,apoi se toarna omleta in tigaie si se prajeste ,se amesteca mereu sa se patrunda foarte bine omleta.In doar cateva minute se obtine o mancare plina de vitamine si foarte sanatoasa.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
  Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca la omleta mea nu va inghesuiti va invit la Daniel la masa,ca de obicei el ne invita la un intreg meniu.



Un comentariu:

  1. Am facut omleta in stilul Clompi si cu ceapa verde, cu usturoi verde, cu leurda si chiar cu zucchini, insa cred ca pana acum n-am incercat cu spanac :) Multumesc pentru idee si pofta buna fara carne!

    RăspundețiȘtergere