sâmbătă, 17 august 2019
Tocanita de gogosari cu carne de pui
Tocanita de gogosari cu carne de pui!
Ingrediente:
-1500 gr.patlagele galbene;
-2 kg.gogosari gata copti si curatati de cotoare si pielite;
-4 pulpe de pui;
-1 lingurita sare;
-1 lingurita oregano;
-1 lingurita rozmarin;
-6 cepe mari;
-4 linguri ulei.
Mod de preparare:
-Se toaca ceapa si se pune la prajit cu putin ulei.Cand ceapa este translucida se adauga patlagelele galbene taiate in felii si se lasa sa se prajeasca bine,dupa care se opreste focul.
-Se taie pulpitele in doua si se pun in tigaie cu putin ulei,se adauga sare,rozmarin,oregano si se lasa sa se prajeasca putin si sa isi schimbe culoarea,cand isi schimba culoarea se opreste focul.
-Intr-o tava se pune carnea,rosiile prajite,gogosarii si se da tava la cu cuptor pentru circa 40 minute la foc potrivit dupa care se opreste focul.Se serveste cu mamaliguta,in cazul nostru am avut mamaliguta din malai alb.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arata foarte bine, sigur e delicioasa ..!!!
RăspundețiȘtergere