vineri, 16 august 2019

Spune adio buzelor si calcaielor crapate!



  Spune adio buzelor si calcaielor crapate!

  Inca este vara,inca ne bucuram de acest anotimp frumos.Ne imbracam lejer,folosim incaltari usoare,comode si poate nu ne dam seama dar lipsa sosetelor sau a ciorapilor ne da mari batai de cap de cele mai multe ori.Cand ne incaltam cu incaltari inchise,cum ar fi adidasi,ghete,pantofi,folosim si sosete de bumbac,acestea absorb transpiratia abundenta si pielea talpilor nu este afectata.Cand folosim slapi,talpile noastre vor transpira si transpiratia fiind acida,cauzeaza rani,crapaturi,exfolieri.In crapaturi vor patrunde bacterii,fungi ce vor infecta talpa piciorului si tratamentele vor fi costisitoare si de lunga durata!
  Azi va propun sa folositi doua produse naturale 100%,marca Apidava care ne vor ajuta sa avem talpile sanatoase si frumoase.Azi va propun sa incercati crema pentru ingrijirea picioarelor cu unt de shea si balsamul de calcaie cu cerara si propolis!





  Crema pentru ingrijirea picioarelor contine:
  -ceara de albine;
  -propolis.
  Ceara de albine este un emolient 100% natural care hraneste pielea in profunzime si propolisul are rol antibacterian-esential pentru ingrijirea corecta a talpilor picioarelor.Folosita cu regularitate,zi de zi,talpile noastre vor fi hidratate,curate,sanatoase fi foarte frumoase!





  Balsamul de calcaie si coate contine:
  -propolis;
  -ceara de albine;
  -camfor.
  Propolisul are efect antibaterian,cicatrizant si reface tesuturile afectate.Ceara de albine este o grasime lichida care in contact cu aerul devine solida,nu lasa urme,patrunde usor in piele,hidratand si tratand diferite afectiuni,camforul este o rasina ce se extrage din arborele de camfor.Uleiul de camfor stimuleaza circulatia sangvina,distrugand ciupercile,fungii,care dau batai de cap unghiilor si crapaturilor de la picioare.
  Pentru picioare frumoase dar si sanatoase va recomand cu drag aceste doua produse minunate.Apidava vine mereu in ajutorul nostru,asa ca nu ratati sa traiti frumos si sanatos!
  Vantul,apa,soarele sunt prieteni dar si dusmani pentru buzele noastre,pentru buze frumoase,hidratate,merita sa folosim ceva bun,ceva delicat cu ele.Merita sa folosim balsamul de buze cu unt de shea,miere si ceara de albine.





  Balsamul de buze contine:
  -unt de shea;
  -ceara de albine;
  -miere.
  Untul de shea este un hidratant puternic pentru buze crapate si uscate,are proprietati cicatriznate,actionand ca factor de protectie UV,fiind ideal pentru orice perioada a anului,putand fi aplicat in orice moment al zilei.Se poate lua in poseta si cand simtim nevoia de hidratare il putem folosi,asa vom avea buze hidratate,stralucitoare si mereu frumoase!
  Pentru o ingrijire completa recomand cele trei produse marca Apidava:
  -Crema pentru ingrijirea picioarelor;
  -Balsam de calcaie;
  -Balsam de buze cu unt de shea.


  


 







Un comentariu:

  1. Sodringa Lacramioara16 august 2019 la 04:33

    Felicitari pt articol, frumoasa prezentare a produselor care bineinteles sunt de calitate!

    RăspundețiȘtergere