sâmbătă, 10 august 2019

Cum coci anul asta gogosarii?



  Cum coci anul asta gogosarii?

  Chiar asa,tu cum coci gogosarii anul asta?Stiti cat de greu se coc gogosarii,ei sunt grosi,nodurosi si foarte gustosi si multi dintre noi evitam sa folosim gogosarii la mancare si asta din simplu motiv ca se coc foarte greu.Azi vin cu o reteta de copt gogosarii foarte usoara.Pentru cei care locuiesc la tara si coc mari cantitati de gogosari,aceasta metoda vine ca o manusa perfect pe mana dar nici pentur cei care locuiesc la bloc reteta nu este de aruncat,dar sa las vrajeala si sa o descriu amanuntit.
  -Se pune ulei intr-un ceaun mare si se pune pe ochiul mare sau pe chirostei(suport pentru ceaun) afara,se da foc mare si cand uleiul fierbe se pun gogosari cat sa cuprinda suprafata de ulei,se pune capac si se fierb pret de cateva minute,se verifica din cand in cand si se mai da cu paleta printre ei.Cand sunt prajiti pe ambele parti se scot si se pun in vase cu capac,se pun alti gogosari la fiert dar cu mare grija deoarece exista riscul de a sari stropi de ulei care va pot arde.Se lasa gogosarii in vasul in care i-ati pus cu capac pana se racesc apoi se curata sub jet de apa rece.Se curata de cotoare si pielite,asa vor ocupa mai putin spatiu in congelator.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu