sâmbătă, 15 septembrie 2018

Celule sanatoase cu GRAVIOLA STAR!


  Celule sanatoase cu GRAVIOLA STAR!

  Natura este uimitoare,ea ne hraneste,ea ne vindeca trupul si sufletul,noi suntem natura si natura este in noi!
  Oare de ce am ajuns intr-un secol al vitezei,al tehnologiei avansate sa fim tot mai bolnavi cu trupul si sufletul,oare de ce stramosii nostri nu erau atat de bolnavi ca noi,nu avem oare aceleasi gene,trupul si sufletul nu sunt la fel.Unde am gresit,unde am ratacit calea si de ce astazi suntem din ce in ce mai bolnavi,ce trebuie sa facem sa eradicam aceasta maladie cumplita numita cancer?Oare stim ca Romania este pe primul loc in UE la mortalitatea de cancer,peste 78.000 de noi cazuri de cancer se inregistreaza in Romania an de an si cauzele sunt din cele mai variate,de la mancare,la tratamente chimice,stres,poluarea mediului inconjurator.Eu sunt de parere ca stresul este cel mai mare dusman al corpului uman,stresul produce efecte chimice in organism devastatoare pentru trup si suflet.Stiti ca o suparare poate produce celule canceroase care se inmultesc cu o rapiditate de necontrolat,stiti ca PH-ul organismului scade sub 7,4  la fiecare sters si suparare.PH-ul organismului influenteaza inmultirea celulelor canceroase,cu cat PH-ul este mai mare cu atat celulele se vor autodistruge.Pentru a se autodistruge celulele canceroase avem nevoie de o hranire corespunzatoare,avem nevoie de alimente,fructe,legume numite panaceu.Panaceu este denumirea veche a leacului tamaduitor,ce vine din limba greaca panakos,adica remediu pentru toate.


  Astazi va voi vorbi despre un produs anticancerigen,marca Ayurmed si comercializat de catre compania STAR INTERNATIONAL MED care ne ofera produse complexe si complementare, adevarate descoperiri revolutionare, menite sa ofere solutia perfecta nevoilor fiecarui consumator. Produsele marca Ayurmed, sunt create in urma a multor ani de cercetari, de specialisti cu mare experienta in domeniu, medici, farmacisti, cercetatori, etc.
 Suplimentul alimentar GRAVIOLA STAR contine:
 -Annona muricata (Graviola),
 -Curcuma longa (turmeric).
 GRAVIOLA STAR contribuie la:
 - Sustinerea integritatii celulelelor si la eliminarea din organism a celulelor anormale;
 - Protejarea celulelor fata de stresul oxidativ, reducand procesele degenerative si imbatranirea celulara prematura;
  - Sustine procesul de detoxifiere a ficatului;
  - Echilibreaza tranzitul intestinal, asigurand eliminarea toxinelor din organism;
  - Echilibrul si functionarea normala a sistemului imunitar.


 Copacul Graviola produce fructul graviola,un fruct de dimensiuni mari cu pulpa de culoare alba,se poate consuma ca suc,ca fruct pur si simplu sau in anumite combinatii,in cazul nostru il putem consuma ca supliment alimentar,natural in GRAVIOlA STAR
.

  Pulberea de curcuma sau turmeric este extrasa din radacina plantei numita curcuma longa,o planta indiana la mare cautare pentru actiunile sale tamaduitoare si vindecatoare ce distrug celulele canceroase.
  Se spune dupa studii amanuntite ca fructul de graviola ar fi mai eficient decat chimioterapia de 10 000 de ori si impreuna cu curcuma ar avea efect de vindecare a bolii numita cancer.
  Am testat suplimentul alimentar natural GRAVIOLA STAR timp de doua luni,am respectat prescriptia de pe ambalaj si analizele mele,adica marcarii care dau rezultatul la boala numita cancer sunt in limite.Am fost diagnosticata cu aceasta crunta boala care ma face sa traiesc ca un fir de iarba intr-un bol de sticla.Orice durere,orice suparare,orice schimbare in viata mea este ca o cruce ce sta sa cada peste trup si suflet.Voi continua sa consum acest supliment alimentar fiindca am mare incredere in natura,in puterea sa vindecatoare.Am devenit alt om,acum am mare grija ce consum,cat consum se de unde imi procur tot ce consum.
 Pentru mine natura este viata,sanatate si GRAVIOLA SATAR este energie cat pentru o vesnicie!
 Nu trebuie sa fii bolnav ca sa consumi GRAVIOLA STAR,trebuie doar sa iti doresti sa fii sanatos si sa previi eventualele imbolnaviri.

16 comentarii:

  1. Este pentru prima data cand aud despre Graviola, dar proprietatile sale nu trebuie neglijate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bine de retinut acest supliment natural pentru a avea celule sanatosase in trup sanatos!

      Ștergere
  2. DUMITRASCU LACRAMIOARA15 septembrie 2018 la 21:53

    Felicitari pt articol!frumoasa prezentare ,cu siguranta sunt si foarte bune,tot ce vine din natura este bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi este frica si mie de bolile care incep sa puna stapanire pe corpul nostru mult prea devreme. Imi doresc sa incerc si eu aceste pastile chiar daca in prezent nu am o problema de acest gen

    RăspundețiȘtergere
  4. Un supliment natural gandit foarte bine si care sper sa poata ajuta cat mai multi oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este bine sa prevenim decat sa tratam si aceste suplimente fac doar bine!

      Ștergere
  5. Eu nu am incercat pana acum Graviola star ins aam avut multe produse de la ei care mi-au placut, inclusiv siropul de tuse.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multa sanatate iti doresc! Sa dea Domnul sa te ajute acest supliment! Pare minunat acest fruct de Graviola.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un supliment alimentar ayurvedic, ce nu trebuie să lipsească din casa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit si eu de graviola si mai ales de fructele extrem de gustoase. Sucurile sunt foarte cautate! Si eu folosesc produse de la Ayurmed! Sunt foarte eficiente si au preturi excelente, pentru orice buzunar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am folosit-o intr-un timp si am observat schimbari benefice intr-un timp scurt! Cred ca asta se datoreaza ingredientelor naturale

    RăspundețiȘtergere