sâmbătă, 31 decembrie 2016
Crap la cuptor
Crap la cuptor:)
Ingrediente:
-1 bucata crap-4,5kg.,
-1 kg.hribi,culesi din vara,fierti si pusi la congelator,
-1 bucata lamaie,
-500 ml.suc de patlagele galbene ,
-condimente de peste,
-1 lingurita cimbru macinat,
-1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
-masline,
-3 linguri ulei.
Mod de preparare:
-Se curata pestele,se portioneaza si se aseaza in tava in care s-a pus ulei,se aseaza hribii in tava,se toarna sucul de patlagele,se presoara cimbru,condimente de peste,maggi secretul gustului,se orneaza cu felii de lamaie,masline si se da tava la cuptor.Sare nu am pus,deoarece sucul de patlagele galbene facut in casa are suficienta sare.Pestele se face foarte repede,asa ca este necesar sa isi scimbe putin culoarea si sa scada putin sucul de patlagele.Capul si coada vor fi folosite la un bors de peste.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ARATA SUPER,SIGUR E FOARTE DELICIOS!
RăspundețiȘtergereSuper gustos!!!
RăspundețiȘtergere