miercuri, 1 octombrie 2014

O viata plina de farmec







 Mai crede cineva in povesti de dragoste in care dragostea s-a nascut la prima vedere, se poate sa iti cunosti pe strada sufletul pereche si sa ramai alaturi de el o eternitate?
 Inca mai sunt asemenea povesti de dragoste minunate sau cum ar zice cineva "fabuloase povesti de
dragoste''! Eu am trait si inca traiesc o asemenea poveste .
 Mergeam in directii opuse si privirile ni s-au intalnit,ne-am privit timp de cateva secunde si ne-am indepartat unul de altul cu gandul "parca il cunosc de undeva".Asta se intampla intr-o frumoasa zi de primavara.El frumos ,atletic ,cu zambetul fermecator in coltul gurii, cu buzele fine ca matasea ,cu parul aranjat de parca lumea era doar a lui si el era doar al lumii .Mirosul sau fin mi-au inundat narile si  toate simturile sau rascolit in mine si cu gandul  la farmecul sau mi-am continuat drumul.A doua zi la aceiasi ora ,el ma astepta rezemat de un stalp si ca un vanator ce isi astepta prada ,s-a apropiat incet de mine cu zambetul sau ce ma ametea mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara si daca as fi de acord sa ne cunoastem si cine stie sa fim prieteni.Nu imi venea sa cred ce imi aud urechile,ma uitam in stanga ,ma uitam in dreapta sa vad daca mai este cineva pe langa noi si minune nu era nimeni . L-am privit si in gandul meu am zis ca in mod clar acest baiat nu are toate tiglele pe casa.Nu imi puteam inchipui ca mi se intampla mie asa ceva si ca in mod clar isi bate joc de mine.L-am repezit din cuvinte si mi-am continuat drumul,cu gandul la frumosul baiat cu buze fine ca matasea si miros fin ce ma facea sa imi pierd mintile.
 Zi de zi ne intalneam in acelasi loc si mergea dupa mine pana la poarta fabricii unde lucram eu si imi facea declaratii de dragoste ,unele mai placute ca altele .Cel  mai mult imi placea  parul sau ingrijit  cu gerovital H3 men ,dar si corpul sau frumos legat ,plin de muschi,caci am uitat sa va zic era sportiv de performanta.

 A trecut vremea peste noi si in urmatoarea primavara ne-am unit destinele. Au trecut vremuri peste noi,mai bune sau mai grele ,dar dragostea ce ne-a unit ne-a facut sa razbatem si sa mergem mai departe.
 Cu suflete curate si inimi pline de iubire mergem pe drumul vietii impreuna si daca cumva din intamplare unul se mai poticneste ,celalalt sta alaturi sa il ajute sa nu cada!





5 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara1 octombrie 2014 la 11:34

    foarte frumoasa ,,povestea"de dragoste - adevarata!-va doresc sanatate si sa traiti multi ani unu langa celalalt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Romantica cum te stiu, ai descris cu finete dragostea ce te ametit si a ramas prinsa in sufletul tau plutind pe norisorii pe care ii iubesti1 Sa va iubiti mereu ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu suflete curate si inimi pline de iubire mergem pe drumul vietii foarte frumos ai spus

    RăspundețiȘtergere