luni, 13 octombrie 2014

Ciorba de varza cu costita de porc



Ciorba de varza cu costita de porc:)

Ingrediente:
1 kg.costita de porc,
1 kg.inimi de porc,
1 varza potrivita,
3 ardei kapia rosii,
2 morcovi mari,
2 cepe,
2 radacini de patrunjel,
1 radacina de pastarnac,
3 linguri mari  pasta de tomate,
1 l bors acru,
1 lingura maggi secretul gustului,
500 gr.smantana,
3-4 ardei iuti,
1 legatura de patrunjel,
1 lingurita mica de piper macinat,
3-4 foi de dafin,
Aceste ingredinte sunt folosite pentru o oala de ciorba de 10l.

Mod de preparare-
Se spala carnea ,se taie marunt si se pune la fiert cu apa,peste carne adaugam  radacinoasele (morcovi,patrunjel,pastarnac) tocate marunt,adaugam si ardeii tocati,ceapa tocata ,piperul, foile de dafin,maggii secretul gustului si punem oala la fiert.Taiem varza fidelute si o adaugam in oala,apoi curatam de seminte ardeiul iute ,il feliem foarte subtire si il punem peste varza .Fierbem totul la foc potrivit.Cand totul este fiert adaugam bors dupa gust si pasta de tomate,lasam sa clocoteasca cam cinci minute si oprim focul apoi adaugam patrunjelul tocat marunt.Se serveste cu smantana si ardei iuti.pofta buna!













6 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara13 octombrie 2014 la 11:07

    arata foarte bine.cred ca este foarte.foarte buna!...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pus deoparte reteta , rezultatul este foarte apetisant si sigur delicios!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata minunat vreau si eu o portie savuroasa ador varza

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur c-am descoperit azi blogul tau pentru ca am gasit multe retete traditionale si-o sa ma inspir de la tine.
    Te rog sa nu te superi, as vrea sa te sfatuiesc sa nu mai folosesti Maggie pentru a da gust mancarii, e pacat de mancarurile minunate pe care le faci, sa le otravesti cu potentiatori de gust. Am vazut ca folosesti multe legume si condimente in starea lor naturala si nu ai nevoie de chimicale in macarea ta buna.
    Maggie, Delikat si altele de genul asta contin un potentiator de gust (monoglutamat de sodiu) care ataca celulele nervoase si dau dependenta (in sensul ca mancarea nu ti se pare buna daca nu pui maggie). Daca o sa faci o pauza o sa scapi de dependenta si-o sa vezi ca, dupa o vreme, cand vei incerca din nou o mancare facuta cu maggie/delikat, ti se va parea ca are un usor gust chimic.

    RăspundețiȘtergere