sâmbătă, 4 octombrie 2014

Go Fun Yourself cu noul Aygo




  Fericirea a pus stapanire pe mine!Am 18 ani si pornesc pe drumul vietii cu vise ,sperante si cu noul Aygo daruit de parinti ca semn al maturitatii mele!

http://super-blog.eu/toyota-aygo-go-fun-yourself/aygo3/

 Privesc cheile,privesc masina  si nu imi vine sa cred ca eu sunt cea mai fericita persoana care are norocul sa zboare pe drumul vietii si spre marea aventura numita "viata"cu noul Aygo.Emotiile au pus stapanire pe mine si imi imbtratisez parintii ,fratii si surorile.Sar in sus ca o minge si ma invart in jurul masinii frecandu-ma la ochi sa ma trezesc din visul frumos care a pus stapanire pe mine.Si cand vad ca totul este real imi sun cele mai bune prietene sa se pregateasca de drum caci viata este frumoasa si trebuie traita la maxim, bucurandu-ma de tot ce imi poate oferi viata la cei 18 ani ai mei.
 Sar in masina ,imi conectez smartphone-ul la noul sistem multimedia x-touch,imi privesc parintii inca o data, zambindu-le printre lacrimi de fericire si privind la camera retrovizoare sa ies usor si fara greutate din parcare imi iau zborul spre aventura ce asteapata sa fie traita.Fac oprire la bunele mele prietene care raman masca la vederea noii mele masini si cu eleganta le invit sa se imbarce la bordul bijuteriei mele.Dam o tura in jurul scolii sa ne luam ramas bun de la copilarie si de la anii petrecuti la scoala si pornim usor spre maturitate si spre autostrada ce duce la mare.Masina aluneca usor , elegant si muzica ne mangaie auzul iar fericirea sta alaturi de mine ,si in sufletul meu.Pe drum cantam ,privim orizontul,privim drumul lin din fata noastra,ne privim pe noi si masina care ne duce unde ne dorim.
 Ajunse la malul marii ne oprim direct pe nisipul fierbinte si apa calda  parca ne invita sa o sarutam si sa o imbratisam.Seara ne urcam in masina si mergeam la concertele in aer liber unde ne distram si ne bucuram de muzica buna,de artistii nostri preferati .
 Cand  vacanta s-a sfarsit ne-am luat ramas bun de la mare intr-o ultima sarutare si imbratisare cu apa marii si la bordul masinutei mele pornim la drum spre casa si spre noul nostru statut de adulti.Tot masinuta mea cea frumoasa ne-a dus la facultate .
Frumoasa si eleganta ea ne astepta zi de zi la poarta facultatii sa ne duca acasa iar serile cand eram libere ne ducea la discoteci si la petreceri. In weekend ne ducea la munte sa ne umplem de energie cat pentru o viata de om.Iubesc atat de mult natura incat nu stiu ce as face daca nu as iesi in fiecare zi undeva sa ma scufund in natura si sa ma bucur de ea ,insa fara masina mea nu as fi reusit.Caci ea a fost alaturi de mine mereu pe drumul spre natura si pe drumul vietii!
 Timpul trece repede peste mine si peste masina mea,insa mie mi se pare ca masina mea este la fel de frumoasa ca in prima zi cand am primit-o in dar,cand am mangaiat-o ,cand am atins usor volanul sau delicat si usor de manevrat si care ma chema si imi soptea, "Go Fun Yourself ",adica "porneste la drum cu mine"!

 Acest articol a fost scris pentru  SperBlog 2014!

6 comentarii:

  1. Sigur ca este bucuros ca la 18 ani a primit o masina asa frumoasa. Eu sunt mai consrvatoare (varsta, de) si nu cred ca e cea mai buna solutie sa-i dai pe mana o masina la varsta aceasta, caci euforia face multe necazuri. Dar SA SPERAM CA TOTUL VA FI OK!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria este o poveste despre ce as face eu daca as avea 18 ani si o toyota Aygo :)

      Ștergere
  2. dumitrascu lacramioara4 octombrie 2014 la 09:32

    felicitari pt.articol!-foarte frumos.si eu as vrea ...18ani ...si o masinuta asa....!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aygo o marca de renume felicitarii pentru articol

    RăspundețiȘtergere
  4. toyota Aygo o masina eleganta de buna calitate

    RăspundețiȘtergere