sâmbătă, 25 octombrie 2014

Friptura de oaie



Friptura de oaie:)


Ingrediente:-

-o carcasa  de oaie (27 kg.),
-6 cepe mari,
-4 capatane de usturoi,
-1 plic praf de usturoi,
-1 plic condimente de miel,
-1 lingura boia de ardei iute,
-1 lingura boia de ardei dulce,
 -2 linguri sare,
- 1 lingura paprika dulce
-1 lingura curry,
-1 lingura cimbru,
-1 lingura oregano,
-1 lingura piper macinat
-1 ardei iute,
-1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
-1 l vin alb.


 Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare de circa 30 kg,adaugam toate condimentele enumerate mai sus,adaugam vinul si apa cat sa cuprinda carnea.Punem la foc totul pana ce se desprinde carnea de pe oase.Scoatem oasele si impartim carnea pe portii pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator.Pofta buna!





6 comentarii:

  1. arata divin si cred ca are un gust si mai si

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara27 octombrie 2014 la 23:28

    mamaaa!-ce bunatate!-....ne trimiti adresa....sa ti facem o vizita??!!....asta daca a mai ramas ceva?!!...

    RăspundețiȘtergere
  3. friptura de oaie un deliciu culinar care incalzeste sufletul intr-o zi rece de iarna

    RăspundețiȘtergere