joi, 9 octombrie 2014

Epilatul poate fi o placere personala



 Daca n-ar fi existat epilarea si parul ar fi crescut necontrolat, am fi fost cu toii ca niste maimutele,unele mai comice ca altele,cu mici diferente intre barbati si femei.Insa ce zic eu diferente intre barbati si femei cand uneori femeile sunt mai dotate ca barbatii in materie de par prin locuri nedorite!Dar epilarea face ca noi sa fim ingrijiti si sa ne numim oameni cu gandire si coloana vertebrala.

 Se spune ca cei care se nasc cu  mai mult par pe corp sunt mai norocosi in viata.Eu zic ca nu este adevarat si ca totul este genetic!Daca parintii mei sunt niste parosi din nastere eu nu fac abstractie de la regula . Deci ma consider cea mai paroasa fiinta de pe fata pamantului!
   Imi doresc si eu ca orice femeie sa fiu frumoasa,sa fiu placuta celor din jur , sa folosesc cat mai putin timp in a ma face frumoasa si sa scap de parul nedorit care imi acopera corpul ca o gradina de zarzavat .Drept sa va zic nu imi face placere cand ma privesc pe mine neingrijita si ma gandesc cu groaza  ce ar zice lumea daca m-ar vedea intr-un asemenea hal.De aceea ori am grija sa ies din casa ca scoasa din cutie ori nu ies si daca nevoia ma scoate din casa ,ma tot uit la cei care merg pe strada sa vad daca se uita la mine ,daca imi privesc picioarele neepilate si acest gand ma omoara pur si simplu.
 Daca parul nu si-ar face de cap si nu ar creste asa alandala pe unde nu imi doresc, ar fi foarte bine,as fi cea mai fericita femeie din univers. As avea mai mult timp la dispozitie sa fac alte lucruri care imi plac mai mult .

 De-a lungul timpului am folosit o sumedenie de metode de epilat care mai de care mai performante sau mai putin performante:

-Cea mai usoara metoda de epilat dar si cea mai proasta metoda este metoda cu lama de ras.Epilarea se face in doi timpi si trei miscari cat ai cobori aparatul de ras pe picior  si tot in doi timpi si trei miscari parul creste la loc cu mai mult spor,parca mai des si mai usor de impletit codite.Unde mai pui ca iritatiile dupa ras cu lama dureaza cat pana la urmatoarea epilare!
-Epilatul cu ceara clasica la cutie pe care o incalzeam pe aragaz si daca nu nimeream temperatura de topire riscam sa raman si fara piele nu doar fara par!
-Epilarea cu benzi,este epiliarea in care de cele mai multe ori ieseam epilata ca o zebra . Aici am lipit banda, aici parul s-a dus,urmatoarea banda o lipeam alaturi insa uneori mai ramanea un mic spatiu intre benzi si acolo parul era rege si nici ca avea de gand sa se lase dus!
 -Cea mai buna epilare de care m-am bucurat eu a fost epilarea cu un epilator.Parul se inlatura mai greu si crestea mai greu.Insa ce te faci cu durerea pe care trebuie sa o suporti atunci cand iti smulgi cu forta fir cu fir.Pe picioare mai mergea cum mai mergea ,suportam mai usor dar cand era vorba de epilat la sub brat,epilarea devenea un adevarat calvar.
 M-am gandit sa reunut la toate metodele traditionale de epilat folosite pana in prezent si sa incerc o epilare fara iritatii ,fara dureri si cu rezultate bune  si am ales cea mai performanta metoda de epilat- epilarea definitiva !
 Aparatul Silkn Glide-epilator IPL poate fi o placere personala fiind cel mai avansat dispozitiv de inlaturare a parului nedorit,lasandu-mi pielea fina ca matasea asigurandu-mi epilarea definitiva pentru tot restul vietii.Doar la un impuls pe secunda pe baza de lumina pulsata epileaza circa 3 cm patrati si se poate regla in functie de zona pe care doresc sa o epilez.Este usor de folosit in intimitatea locuintei mele fara sa merg la saloane ,sa stau la cozi interminabile si sa ma gandesc ca masurile de igiiena imi pot face probleme.
 Deci epilatul poate fi o placere!







Priviti cat de usor se face epilarea cu aparatul Silkn Glide-epilator IPL!



 


  Articolul este scris pentru SuperBlog 2014!


3 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara9 octombrie 2014 la 04:49

    felicitari pt.articol!-asa e un aparat de calitate face treaba de calitate..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, epilarea cu un epilator performant este cea mai buna alegere. Bine ca ne-ai informat. mereu cauti sa ne expui si noua experientele benefice prin care treci. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. FOARTE INTERESANT SI FOLOSITOR Silkn Glide-epilator IPL ESTE CEL MAI BUN

    RăspundețiȘtergere