luni, 27 octombrie 2014

Cu Toyota Yaris poti vizita Valenciennes



 Romania si-a deschis portile sa intre noul model Yaris de la Toyota si ne invita pe toti iubitorii de masini ,iubitorii de calatorii sa participam  in perioada 13 octombrie 2014-10 noiembrie 2014,la concursul "Yaris in orasul tau".
 Daca si voi iubiti brandul Toyota si  doriti sa descoperiti noul model Toyota Yaris ,nu mai asteptati ,cautati ,fotografiati,filmati si participati la concurs.Asa veti avea marea ocazie de a castiga o excursie unica,Behind the Scenes,all-inclusive (transport,cazare,masa) un wekeend intreg,la fabrica Yaris din Valenciennes,Franta ,pentru a descoperi secretele din spatele automobilului.

 Noul model Toyota Yaris se lasă fotografiat, filmat și testat la oricare dintre showroom-urile Toyota din București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș.

La sfârșitul acestei etape, vor exista 3 participanți câștigători:
· Doi câștigători vor fi desemnați prin tragere la sorți dintre participanții înscriși cu minimum 6 puncte, câte unul pentru fiecare categorie: “București” și “Alte orașe”
· Un al treilea premiu, “Genial oriunde”, va fi acordat prin votul juriului format din angajați Toyota pentru cel mai original și reprezentativ video, criteriile fiind atât de originalitate, cât și de compatibilitate/înscriere în conceptul de lansare al noului model, sintetizat în sloganul “Genial în oraș, fericit oriunde!”


Participanții la concurs vor primi puncte pentru următoarele acțiuni:
  • Dacă încarcă minimum o poză cu tematica de mai sus, participantul și, implicit, orașul său primesc 5 puncte
  • Dacă încarcă minimum un video cu tematica de mai sus, participantul și, implicit, orașul său primesc încă 10 puncte
  • Dacă invită prieteni, (invitație pe e-mail), participantul și, implicit, orașul său primesc 1 punct
  • Dacă prietenii invitați de aceștia devin și ei participanți (își creează cont în site), participantul și, implicit, orașul său primesc 5 puncte pentru fiecare prieten adus în competiție și o șansă dublă la tragerea la sorți (o singură șansă dublă, indiferent de numărul de prieteni confirmați).

 Dupa zicala "Daca Mohamed nu vine la munte ,vine muntele la Mahomed"am plecat si eu in cautarea noului Yaris de la Toyota si l-am gasit la reprezentanta Toyota Suceava.Chiar daca era zi de duminica si era inchisa reprezentanta si nu am reusit sa ma inscriu si eu la un test-drive,am reusit sa fac fotografii si chiar un filmulet de prezentare.Filmuletul nu este chiar de calitate caci este facut de catre mine ,un incepator intre ale filmatului .Insa nu asta conteaza dupa parerea mea,conteaza ce am dorit eu sa exprim.Sa imi exprim iubirea fata de acest brand,fata de aceasta minunata masina ,"toyota Yaris".












 
  Eu sunt o mare iubitoare de calatorii si iubesc enorm de mult sa ma urc in masina si sa plec la drum.Imi doresc la fel de mult sa am o masina frumoasa,o masina care sa imi ofere siguranta in trafic,sa am spatiu suficient  in masina,sa ascult muzica buna si sa ma bucur in final de tot confortul oferit de  Noul Yaris de la Toyota si va invit si pe voi cei care iubiti sa calatoriti sa nu ratati sansa de a ajunge la Valenciennes.




 Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!

4 comentarii:

  1. Succes draga mea !( acum inteleg de ce intrebai de transferul video ). Stiu ca iubesti calatoriile si natura, mereu postezi poze cu amintiri din calatoriile tale.
    Eu nu calatoresc, desi iubesc si eu f. mult natura, dar sanatatea nu prea imi permite calatorii

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara27 octombrie 2014 la 10:52

    felicitari pt.articol!-foarte frumoasa prezentare.masina este superba si necesara pt.calatorii prin tara sa vizitam minunatele locuri pe care le prezinti.succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. un articol minunat mi-a placut mult masina geniala Toyota Yaris

    RăspundețiȘtergere
  4. superba masina minuat artocol iubesc sa calatoresc .Toyota the best

    RăspundețiȘtergere