luni, 20 octombrie 2014

Asigurarea mea de sanatate vine de la MediHelp International



 Sanatatea este cea mai pretioasa avere a noastra!Daca ne imbolnavim sau daca cineva drag noua s-ar imbolnavi am da tot ce am adunat o viata si chiar mai mult sa ne putem face sanatosi sau sa vedem pe cei dragi noua sanatosi.Insa ca de fiecare data sanatatea ramane pe ultimul loc.Altele sunt prioritatile in viata si luptam pentru ceea ce ne dorim cu atata ardoare incat uitam sa avem grija de noi,uitam sa ne ingrijim de sufletul si de trupul nostru si ne trezim intr-o zi bolnavi si fara nici un ajutor din partea nimanui.Atunci incepem sa ne rugam ,sa ne zbatem si sa cautam solutii care mai de care mai nastrusnice pentru a ne face sanatosi.

 Exista insa o metoda simpla pe care trebuie sa o aplicam inca de la inceputul luptei noastre pentru supravetuire si aceasta metoda se numeste asigurarea medicala privata MediHelp International !


http://www.medihelp.ro/


 MediHelp International este pasaportul nostru international de sanatate care ne ofera asigurare de sanatate privata,salvandu-ne de povara platii integrale in caz de spitalizare si ingrijire medicala in orice spital ,clinica din Europa sau chiar din lume si putem beneficia de serviciile celor mai buni medici din lume.Este foarte greu atunci cand suntem bolnavi sa cautam sponsori,sa cautam solutii salvatoare la problemele noastre.Daca suntem asigurati  nici boala parca nu ne cauta si chiar daca ne cauta nu ne gaseste caci trupul nostru se imbolnaveste mai greu atunci cand sufletul este linistit fara povara grijei de maine.

 MediHelp International si Bupa International imbina cu succes asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala internationala asigurand clientilor sai  cele mai bune  planuri de asigurare de care noi putem beneficia oricand avem nevoie.
 Beneficiile unei asigurari medicale internationale sunt:
-acoperire internationala,
-ingrijire medicala oriunde in lume,
-limita de acoperire -1 milion euro/an/membru,
-acoperire pentru spitalizare si alte costuri asociate,
-evacuare aeriana,
-acoperirea tratamentului pentru cancer,
-servicii de transplant,
-asistenta medicala in ambulatoriu,
-acces la orice clinica din lume,
-toate serviciile de urgenta,24/7.

 MediHelp Healthcare Plan este noul  plan de asigurare medicala personalizata, realizat dupa 11 ani de analiza aprofundata a pietelor locale si internationale cu scopul de a crea un plan care sa se potriveasca fiecarei persoane,familii in parte si sa primim cele mai bune servicii medicale disponibile in tara noastra dar si in strainatate.

 Si fiindca sanatatea noastra este valoroasa MediHelp International vine cu un plan nou de asigurare cu acoperire internationala-noul MediHelp Superior Plan!

 -2,5 milioane de euro pe an de asigurare este noua limita maxima de acoperire a unui plan de asigurare de sanatate.

 Printre beneficiile principale ale produsului MediHelp Superior Plan se numără: acoperire internațională, servicii medicale private la cele mai bune instituții din lume, 100% acoperire pentru spitalizare și operații, acoperire 100% pentru cazurile de cancer (inclusiv medicamentația necesară), precum și acoperire pentru transplant de organe și țesut. Îngrijirea medicală pe perioada maternității este de asemenea printre beneficiile planului și include și îngrijirea noului născut și tratamentele necesare în caz de complicații pe perioada sarcinii.
MediHelp Superior Plan oferă servicii de urgență și asistență 24/7 și acces către serviciile de ambulanță, precum și acoperire pentru un serviciu foarte căutat – evacuare aeriană.
În funcție de zona de acoperire aleasă și de vârstă, valoarea anuală a unui plan MediHelp Superior începe de la 460 de euro.






 


 Pentru mine si familia mea doresc un  plan asigurare de sanatate MediHelp Healthcare Plan care  se potriveste perfect familiei noastre si stilului nostru de viata.Asa vom putea sa ne bucuram de viata si de frumusetile ei fara grija zilei de maine cand la usa noastra poate sa bata boala si necazurile!

 Voua dragi prieteni ce plan de asigurare de sanatate  vi se potriveste?


Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!



5 comentarii:

  1. Acum a venit si la noi moda asiguari de sanatate. Dar nu stiu cum se vor comporta firmele abilitate, ca la noi... doar asa zisele "inginerii"

    RăspundețiȘtergere
  2. intersant articolul foarte util felicitarii

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara23 octombrie 2014 la 09:56

    felicitari pt articol!o sa ma gandesc poate imi fac si eu.

    RăspundețiȘtergere