joi, 15 martie 2018

Supa de legume-reteta de post



  Supa de legume-reteta de post:)

  Ingrediente:
  -600 gr.ciuperci pleurotus,
  -200 gr.linte verde,
  -2 cepe mari,
  -2 morcovi,
  -1 radacina pastarnac,
  -1 radacina telina mare,
  -200 gr.nuci caju,
  -sare dupa gust.
  Mod de preparare:
  -Se pune lintea la inmuiat  cu cel putin 12 ore inainte de a pregati supa,se clateste si se pune in oala,se adauga radacinoasele taiate,cipercile pleurotus taiate felii,sare,ceapa tocata si se fierbe la foc potrivit.
  -Se pun nucile caju la blender,apa si se mixeaza bine,dupa care se toarna peste legumele fierte,se lasa sa traga un clocot si se opreste focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la un deliciu culinar,asa veti simti ca postul este usor de tinut.




 

Un comentariu:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA16 martie 2018, 11:10

    MULTUMIM DE RETETA ,SIGUR E FOARTE DELICIOASA!

    RăspundețiȘtergere