joi, 8 martie 2018

Tocana de porumbei la oala minune



  Tocana de porumbei la oala minune:)

  Ingrediente:
  -3 porumbei,
  -300 ml.bulion de gogosari,
  -300 ml.bulion de rosii cu fainosag,
  -1 lingurita sare,
  -1/4 lingurita piper macinat,
  -3 cepe mari,
  -300 ml apa.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune pe fundul oalei,se adauga porumbeii,sare,piper,apa,se pune capacul si se fierb sub presiune cam o ora,depinde de cat de batrani sau tineri sunt porumbeii.Se opreste focul si se lasa sa se racoreasca si.Sunt o adevarata delicatesa.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!





Un comentariu:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA9 martie 2018, 21:32

    OOO...DUPA CUM SE VEDE SIGUR E FOARTE GUSTOASA!

    RăspundețiȘtergere