miercuri, 7 februarie 2018
Humus din naut
Humus din naut:)
Ingrediente:
-o cutie naut gata fiert,400 gr.,
-1 morcov,
-1 radacina pastarnac,
-1 radacina telina,
-1 ceapa,
-2 catei de usturoi,
-2 linguri ulei de masline,
-1 lingurita sare de mare.
Mod de preparare:
-Se pun la fiert radacinoasele si ceapa,se fierb bine,sa lasa sa se raceasca dupa care se pun la mixat,se adauga nautul,uleiul de masline,sare,cateii de usturoi si se mixeaza foarte bine,pana se obtine o pasta.Se serveste pe paine cu masline.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Eu am fiert ceapa,de obicei se pune cruda,insa pe mine ma doare stomacul de la ceapa si deci merge foarte bine si fiarta,gustul humusului este unul deosebit.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
BUN,FOARTE BUN..INCET ,INCET INVAT SI EU SA MANANC SANATOS MULTUMIM DE RETETA!
RăspundețiȘtergereAm mancat doar de cumparat si din pacate nu prea mi-a placut.
RăspundețiȘtergerecand cumperi din comert este una si cand il faci tu si ii dai putina savoare iese tare bun.
ȘtergereSi eu fac in zilele cand tin post.Nu cumpar niciodata gata facut pentru ca se prepara foarte usor!
RăspundețiȘtergerePrima data cand am mancat humus mi-am zis ca e cea mai dezgustatoare mancare! Bine, prima data am mancat din market si abia apoi la insistentele unei prietene am mai gustat din unul facut home made si mi-am schimbat parerea despre humus. Imi place sa-l mananc la micul dejun sau seara ca gustarica!
RăspundețiȘtergereSărac în grăsimi, bogat în fibre, năutul este un excelent aliment pentru cei care vor să-şi ţină sub control greutatea. Cu alte cuvinte, năutul este nelipsit din alimentaţia mea.
RăspundețiȘtergereEu pun si zeama de lamaie, ai incercat!? E un deliciu!
folosesc deja multa lamaie congelata la ceai si nu vreau sa depasesc doza zilnica.
ȘtergereAm mancat destul de des, dar nu am facut niciodata. Multumim pentru reteta.
RăspundețiȘtergereMie imi place mult humusul și fac mereu si acasă, dar nu m-am gândit să adaug si legume, o idee bună!
RăspundețiȘtergereNu am mai mancat demult naut, chiar mi-ai facut pofta.
RăspundețiȘtergereSi mama mea face humus, dar eu nu pot sa spun ca sunt o fana infocata a acestuia.
RăspundețiȘtergereMie nu-mi place humusul dar iubitul meu il mananca aproape zilnic.
RăspundețiȘtergereVai, imi place foarte mult hummusul, dar niciodata nu am incercat sa fac. Sotul meu nu mananca si parca nu se merita sa muncesc numai pentru mine. Imi cumpar o cantitate mica, ca sa imi fac pofta :))
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata humus dar arata foarte bine.
RăspundețiȘtergerenu pui si pasta de susan? mie-mi place aroma pe care i-o da
RăspundețiȘtergerenu pun susanul il folosesc la piure de seminte.
ȘtergereNu am mancat niciodata, dar parca as vrea
RăspundețiȘtergereAm facut si eu hummus din naut dar nu asa ci simplu. Adica nu cu morcov si ceapa gatite. Am sa incerc si varianta ta. :)
RăspundețiȘtergereHummusul este preferatul meu. L-am descoperit cand am fost in Ierusalim si am ramas indragostita de el.
RăspundețiȘtergereIubesc humusul si de multe ori il iau gata preparat pentru ca eu mananc putin si sotul nici nu vrea sa auda de el
RăspundețiȘtergereNu am gustat niciodata humus. Chiar o sa incerc si eu sa fac.
RăspundețiȘtergereE o interpretare interesanta a humusului, n-am facut nicodata aceasta varianta, dar o s-o incerc.
RăspundețiȘtergereHumusul imi place si mie , mai ales cel cu ardei copt
RăspundețiȘtergere