miercuri, 7 februarie 2018

Supa de linte rosie cu ciuperci champignon si lapte de caju



  Supa de linte rosie cu ciuperci champignon si lapte de caju:)

  Dupa cum poate ati aflat,am renuntat la carne,lapte si produse derivate, acum incerc fel de fel de retete care sa ma faca sa simt ca traiesc si care sa imi gadile si mie papilele gustative.

  Ingrediente:
  -100 gr.linte rosie,
  -300 gr.ciuperci  champignon,
  -1 ceapa,
  -2 morcovi,
  -1 radacina de pastarnac,
  -1 radacina de telina,
  -1 radacina de patrunjel
  -1 lingurita sare de mare,
  -200 gr.nuci caju.
  Mod de preparare:
  -Se curata radacinoasele,se toaca si se pun la fiert cu apa si putina sare,se adauga ciupercile champignon taiate felii si lintea rosie ce a fost tinuta in apa rece cel putin 12 ore,se fierbe totul la foc potrivit pana cund sunt toate fierte.
  -Se pun nucile caju in apa cu cel putin 2 ore inainte de a fi mixate,dupa care se mixeaza la viteza mare,se adauga peste supa,se amesteca si se lasa sa traga un clocot dupa care se opreste focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!







3 comentarii:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA7 februarie 2018 la 07:56

    MULTUMIM DE RETETA ,FOARTE DELICIOASA SI SANATOASA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus-o pe lista, foarte bine arata. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. O supa gustoasa, sanatoasa, dar cu nucile caju se scumpeste! Prefer supa fara caju, ca are gust de la ciuperci si nucile caju le consum ca gustare: macinate si amestecate cu mere rase i scortisoara!

    RăspundețiȘtergere