joi, 22 octombrie 2015

Ciorba de sfecla rosie




   Ciorba de sfecla rosie-Reteta Sun Food !

  Ingrediente:
  -1 praz,
  - 4 linguri de ulei,
  -1 pastarnac,
  -1 morcov,
  -1 gogosar verde,
  -1 gogosar rosu,
  -2 cutii rosii (una cuburi,una intregi),
  -1 kg.cartofi,
  -1 l bors acru,
  -sare dupa gust,
  -2 bucati sfecla rosie potrivit de mari.
  Pentru iubitorii de lactate se poate adauga si cateva linguri de smantana,insa eu il prefer fara smantana,nu doresc sa ii schimb gustul:))

  Mod de preparare:
  -Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si gogosarii taiati marunut,se undesc bine si se toarna compozitia intr-o oala in care am pus la fiert cartofii taiati cubulete si sfecla rosie taiata marunt.Se fierb toate legumele,apoi se adauga cutiile de rosii, sare dupa gust,borsul dupa preferinte si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Cam la cinci minute dupa ce se opreste focul se poate adauga si smantana.Sa aveti pofta dragilor!








4 comentarii:

  1. Daaaa si eu fac,mie imi place cu smantana,te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bineee arataaaaaa !Tre'sa o fac si eu ca trebuie sa fie tare gustoasa !
    Dar eu am sa pun oleaca de smantana...
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu tin 3 zile din sapte post,deci ai mei papa cu smantana si eu fara :)

      Ștergere
  3. Fac si eu o varianta de ciorba cu sfecla, ceva in stilul slavon si e tare potrivita in anotimpul rece insotita de niste smantana fermentata.

    RăspundețiȘtergere