miercuri, 5 noiembrie 2014

Tenul meu radiaza cu Gerovital


  Cine s-ar fi gandit ca un brand de marca al tarii noastre,numit "Farmec"  nascut in acelasi an cu mine ,crescut in sanul tarii noastre si vestit pe tot globul pamantesc ma va ajuta sa imi bucur sufletul si trupul cu minunatele sale produse?


 Mama acestui brand  numit "Farmec" este Prof. Dr.Ana Aslan ,pioner al gerontologiei medicale mondiale , a incredintat companiei Farmec formula Gerovital H3,pentru a fi unicul producator .








 Fiind copil intr-o epoca in care produsele cosmetice straine nici nu existau la noi in tara,am crescut alaturi de  produsele numite Farmec si nu de putine ori mama ne vindeca cu unguentele magice,tamaduitoare, atunci cand capatam diferite rani dupa cazaturi si alte nazbatii de la care nu ma puteam abtine.
 Imi aduc aminte cum fratiorul meu a pus ambele maini pe plita incinsa si cremele Farmec au fost cele care i-au alinat durerea si l-au ajutat sa isi vindece ranile.Surioara mea a calcat pe asfaltul fierbinte cu talpile goale si asfaltul s-a lipit de talpi ,ranile erau foarte adanci ,insa mama cu multa dragoste a ajutat-o sa se vindece tot cu cremele de la Farmec.Ce sa mai zic de unchiul meu care lucra in Israel si de cate ori venea acasa isi umplea valiza cu produsele Gerovital de la Farmec ,sa le duca peste hotare,caci zicea el ,"mare cautare mai au peste hotare aceste alifii ".

 Anii au trecut incet, incet si din copii neastamparati am devenit adulti si fiecare am plecat pe drumul vietii.La unii dintre noi drumul vietii a fost mai lin si fara denivelari,insa unii au avut parte de mai putine bucurii.
 Greutatile si-au pus amprenta  pe sufletul si pe chipul meu si ridurile imi invadasera fruntea de ziceai ca a trecut tractorul cu plugul peste ea.M-am tuns scurt si mi-am lasat breton sa imi pot ascunde ridurile sa nu mi le vada nimeni dar mai ales sa nu le vad eu.Daca trupul sufera,sufera si sufletul si odata ce echilibru este compromis totul se destrama si nimic nu mai este asa cum ar trebui sa fie.

 Gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+  Prof.Dr.Ana Aslan m-au ajutat foarte mult.Intr-un timp relativ scurt dupa folosirea produselor marca Farmec ,ridurile s-au diminuat si tenul meu radiaza iarasi.Acum ma pot bucura de orice fel de coafura vreau  ,fara sa imi ascund fruntea si fara sa mai sufar.Acum sufletul meu si trupul meu traiesc intr-o armonie totala datorita acestor minuni create de un brand romansesc ,brandul Farmec!





 O singura rugaminte as mai avea la Gerovital, Doctor in Frumusete  ,sa imi recomande un produs care sa ma ajute sa scap de petele de pe fata care apar odata cu venirea primaverii,atunci cand soarele isi arunca sagetile spre tenul meu .

 Gerovital ,Doctor in Frumusete reprezinta garantia inovatiei si a calitatii aducand pe piata farmaceutica produse  noi din gama Gerovital H3 Derma + Prof. Dr.Ana Aslan de care noi ne putem bucura .Bucuria este mult mai mare cand vedem cat de bune sunt aceste produse si cat de apreciate sunt ele atat in tara noastra dar si in intreaga lume.Ce poate fi mai placut pentru noi romanii si pentru tara noastra numita Romania, atunci cand vedem un brand romanesc ca triumfa pe tot mapamondul!



 Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!




5 comentarii:

  1. DA, SI EU APRECIEZ PRODUSELE DIN GAMA GEROVITAL, DA R TU AI TALENT LA SCRIS SI AI DESCRIS MINUNAT CALITATILE ACESTOR PRODUSE INCAT CEI CE VOR CITI ARTICOLUL SE VOR INDREPTA GLONT LA RAFTUL CU PRODUSE GEROVITAL. FELICITARI PT. ARTICOL!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt produsele care le folosea mama, imi aduc aminte de ele de cand eram de-o schioapa

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara6 noiembrie 2014 la 11:17

    felicitari pt.articol!-foarte frumoasa prezentare a produselor care sunt foarte bune si la indemana tuturor.la un pret bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gerovital un izvor de frumusete un articol mununat felicitarii

    RăspundețiȘtergere