luni, 10 noiembrie 2014

Black Friday la Sheinside




  Toata lumea sa se pregateasca de cumparaturi caci avem  reduceri mari de black friday doar la Sheinside!

  Daca cumperi un articol marca Sheinside ,al doilea articol are o reducere de 60% si am gasit cateva articole care in mod clar nu ar trebui ratate.Fiindca se apropie sarbatorile de iarna si tinutele speciale sunt la mare cautare ,astazi am sa va propun cateva articole vestimentare deosebite ca model ,calitate si design.


 Rochie rosie cu maneci lungi.,asimetrica ,din coton,in marimile S,M,L,XL  .Este preferata mea pentru ocazii deosebite,se muleaza perfect pe corp si da frumusete si un strop de feminitate celor care o vor purta.Reducerea este de 23% si vom plati  pentru ea doar 19,17 US$ in loc de 25 US$ si daca cumva este al doilea articol cumparat ea va fi la o reducere de 60%.



http://www.sheinside.com/Red-Long-Sleeve-Slim-Bodycon-Dress-p-187641-cat-1727.html?aff_id=1285



 Rochie albastra crosetata cu maneci scurte,in marimi  S M L,un model deosebit pentru femeia deosebita din noi.Speciala pentru orice ocazie,dar mai ales pentru sarbatori petrecute alaturi de cei dragi.
 Daca este al doilea produs ea va avea reducere de black friday de 60 %.Daca insa o vom cumpara ca prim articol vestimentar ,va avea reducere de 40%,ceea ce zic eu ca nu este rau la cat de frumoasa este.Are pretul de 22,99 US$ de la 37,98 US$.


http://www.sheinside.com/Navy-Short-Sleeve-Crochet-Lace-Dress-p-190061-cat-1727.html?aff_id=1285


 Sa ne oprim un pic si asupra bijuteriilor ,caci ele nu pot lipsi din garderoba si din tinutele noastre. Acest colier  din pietre semipretioase  alb cu albastru este alegerea mea si se potriveste stilului meu vestimentar.Daca este al doile produs achizitionat de black friday are o reducere de 60 %.Daca insa este ca prim articol vom plati pentru el 9,60 US$ de la 11,26US$.Ceea ce nu este rau deloc.Reducerea ar fi de 15 %.



http://www.sheinside.com/White-Blue-Gemstone-Tassel-Necklace-p-189934-cat-1755.html?aff_id=1285


 Frumoase articole si reduceri importante ne ofera in aceste zile Sheinside si cred ca ar trebui sa comandam si sa ne bucuram impreuna de aceste minunate articole!





Refresh The View Before Black Friday!

Beat The Rush!

Buy 2 Get 1 60% Off

5 comentarii: