joi, 2 octombrie 2014

Particip la SuperBlog 2014



 Din dorinta de a-mi demonstra mie insami ca pot si eu sa fac ceea ce fac prietenii mei virtuali ,am pasit cu pasi mici si mana tremuranda spre lumea bloggerilor.La inceput am postat pe blog doar articole in care imi prezentam retete cu mancaruri pe care le iubea familia mea ,insa vazanad ca prietenii mei virtuali se intrec intre ei in tot felul de competitii ,am zis ca nu ar fi rau sa incerc si eu.La urma urmei competitia imi poate face viata mai plina de frumusete ,mai aventuroasa.Si uite asa am descoperit SuperBlog,o reteta de bloggeri adevarati carora le place mult competitia si trebuie sa va zic cu mana pe inima ca sunt toti niste superbloggeri de care imi este frica,atat sunt de talentati.Insa asa cum toate au un inceput ,tot asa si eu o sa imi incep marea aventura langa acesti superbloggeri si sper ca in timp sa fiu si eu la fel de buna.Si ca sa nu ma intrec in laude si detalii m-am inscris in campania de SuperBlog !

 Daca si voi aveti spiritul aventurii in voi si cometitia este pentru voi o arma forte atunci este cazul sa nu ratati inscrierea la Supreblig 2014 care tocmai a pornit in marea aventura!

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii la Super Blog?
1. Sa citesti  regulamentul de participare. Contine multe informatii utile: iti vor fi de folos pe parcursul competitiei.

2. Sa scrii pe blogul propriu un articol in care iti anunti participarea la SuperBlog 2014.

3. Sa completezi formularul de inscriere.

4. Incepand cu 1 septembrie 2014, cand incepe a IX editie, să accesezi site-ul http://www.super-blog.eu, sa vezi ce probe s-au lansat, apoi sa scrii pe blog articole pentru probele preferate sau pentru toate. Pentru a nu rata nici o proba, te poti abona la newsletter-ul SuperBlog.

5. Pentru fiecare proba la care doresti să participi, trebuie să te loghezi la platforma de jurizare cu datele de acces alese la inscrierea in competitie si să iti inregistrezi articolul la proba corespunzătoare. Atentie la termenele-limita! Dupa ce acestea expira, se aplica automat o penalizare de 10 puncte pentru fiecare zi de intarziere, care se scad din nota acordată de juriu.

ParticipLaSuperBlog2014

6 comentarii:

  1. Eu nu am blog si nici timp sa scriu pe blog (blogul meu este acum nepotelul meu de 4 luni) dar te felicit pt. ca scrii mereu ARTICOLE ATAT DE FRUMOASE. SPER SA AI SUCCES! ITI TIN PUMNII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Maria,fiecare si foloseste timpul cum poate,eu din pacate nu ma pot lauda cu nepotei !

      Ștergere
  2. multa bafta iti doresc din suflet sa cistigi

    RăspundețiȘtergere
  3. multa bafta iti doresc sa cistigi imi place blogul tau

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun venit in SuperBlog, Brindusa! Multumim pentru inscriere, ne bucuram sa te avem alaturi :)
    Inspiratie din plin si mult succes!

    RăspundețiȘtergere