duminică, 19 octombrie 2014

Aventura si adrenalina la Straja





 Statiunea Straja este un colt de rai al naturii,un loc de magie si culoare unde muntele se saruta cu cerul si din sarutarea lor iau nastere energiile pozitive ale universului  ce coboara mai apoi spre inima Carpatilor Meridionali,avand legatura cu toate centrele energetice ale lumii.In statiunea Straja vin iubitorii de natura din toate colturile lumii pentru a se bucura de natura,de sanatate,de vitalitate si de privelistea superba care iti incanta sufletul si privirea.



 In statiunea Straja gasim Vila Alpin,o locatie superba ce ne ofera sejururi de trei stele si care ne invita sa ii calcam pragul si sa ne bucuram de tot ce poate oferi acest colt de rai  daruit de catre divinitate.Asezata intre cele doua parti cu nocturna Vila Alpin ne ofera o priveliste minunata spre muntii Retezat.




 Pentru cei care iubim adrenalina  si sporturile de iarna Vila Alpin este alegerea perfecta,caci locatia se afla foarte aproape de partii si iarna ne putem bucura de ceea ce ne face noua placere cu adevarat !

Cea mai noua atractie turistica  a statiunii Straja este Parcul de aventura ce se gaseste la cateva minute de Vila Alpin si aici ne putem bucura de experiente unice si pline de adrenalina.







 Iubesc sa imi petrec vacantele la Straja , sa colind fiecare potecuta,sa calc pe fiecare pietricica , sa ma bucur de aerul curat si sufletul meu sa se uneasca cu natura si sa se incarce de energie cat pentru o viata de om.Imi place mult sa traiesc pe margine de hotar,sa traiesc clipe incarcate de mister si adrenalina sa puna stapanire pe mine si team building la Straja este intr-adevar o mare provocare pentru mine.
 Chiar daca  vremea copilariei a trecut ,sufletul meu priveste,sufletul meu traieste si tanjeste dupa tot ce este frumos si se vrea a fi mereu tanar!

    Astept cu mare dor vacantele la Straja,
    Sa urc pe munti inalti si plini de frumusete,
    Sa ma incarc mereu cu energie pura,
    Si sa traiesc la maxim orice aventura!

    Azi Straja ne asteapta mai frumoasa,
    Mai plina de culoare si placere.
    Si orice zi si orice anotimp ar fi
    La Straja vom simti ca noi traim!

    Un parc la Straja astazi ne asteapta,
    Un parc de aventura si distractii,
    Vacantele sa le avem frumoase,
    Si sa traim la maxim orice aventura .
   

   
   
    Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!
    
   
 
   


4 comentarii:

  1. Nu degeaba ai denumit blogul asa: Iti place natura si te contopesti cu ea ( "romanul este frate cu codrul" ). Straja este f. bine descrisa in articolul tau, iar poezia este super! Felicitari ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara19 octombrie 2014 la 10:16

    frumos articol!-frumoasa poezie!-frumoasa prezentare a minunatelor peisaje.locuri ale naturii din tara noastra.felicitari si succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. IMI PLACE LA MUNTE AVEM O TARA FRUMOASA SUPERB ARTICOLUL

    RăspundețiȘtergere