luni, 17 martie 2014

chec aperitiv cu urzica vie


chec aperitiv cu urzica vie
5 oua
3 linguri smantana
6 linguri de faina de grau
1 plic praf de copt
1 kg.urzici vii fierte si tocate marunt
300 gr.sunca Praga
condimente
sare dupa gust
jumatate de gogosar
Punem la robot ouale cu smantana si le mixam foarte bine,dupa mixare adaugam faina si praful de copt stins cu otet de mere si condimente cu putina sare , mixam foarte bine ,apoi adugam sunca de Praga taiata cuburi mici,urzica vie tocata marunt si gogosarul tocat mestecam doar cu lingura si punem intr-o tava in care am pus hartie de copt ,dam la cuptor pentru o ora la foc potrivit.Pofta buna!



7 comentarii:

  1. esti chiar inventiva ,cred ca este si foarte gustos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. arata delicios ce as minca si eu o bucatica

    RăspundețiȘtergere
  3. un chec apetisant pentru seara de craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. checul meu preferat il ador este un aperitiv deosebit si preferat in fiecare duminica

    RăspundețiȘtergere
  5. ooo vai! Imi ploua in gura! Unde gasesc eu acum urzici??? Cred ca merg inlocuite cu spanac! :P

    RăspundețiȘtergere