Aperitiv sarat!
Ingrediente:
-300 gr.branza sarata de capra;
-3 cartofi fierti;
-2 oua;
-1 cana de faina de grau de 200 gr.;
-1 lingurita boia de ardei dulce;
-1 varf de piper macinat;
-50 ml.ulei.
Mod de preparare:
-Se fierb cartofii,se curata de coaja si se dau prin razatoare.
-Se da branza prin razatoare.
-Intr-un vas se pun ouale,branza rasa,cartofii,faina de grau,boia de ardei dulce,piper macinat si se omogenizeaza compozitia.Se adauga ulei putin cate putin la framantare pana se obtine un aluat care nu se prinde de vas.
-Se imparte compozitia in doua parti egale,se intinde fiecare bucata pe masa de lucru sub forma patrata sau rotunda,nu conteaza,se pune fiecare bucata de hartie de copt,se impatureste in hartia de copt si se pune la copt pe gril electric.Se lasa sa se coaca pana cand se rumenesc frumos.Se coc separat nu impreuna.Cand sunt gata se portioneaza si se poate servi alaturi de ceva legume.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne.
Bun, foarte bun!!
RăspundețiȘtergere