duminică, 11 noiembrie 2018

Ai abdomenul mare,poate esti doar balonat!



  


  Ai abdomenul mare,poate esti doar balonat!

  Te uiti in oglinda,arati bine la trup insa ai abdomenul cam mare,asa cam cat un balon si te intrebi oare ce o fi,oare sunt asa de gras,nici prin cap nu iti trece ca ai putea fi doar balonat.Daca  faci o introspectie aspura ta,asupra stilului tau de viata si asupra regimului tau alimentar vei descoperi factorii care duc la starea de balonare si aceasta stare sa ne faca sa ne simtim nu tocmai comod.Uneori avem tendinta sa spunem ca am baut o cana de apa si m-am ingrasat 3 kilograme si altii mananca o paine la o masa si sunt slabi si cu abdomenul foarte plat.Oare care sunt factorii care fac din noi sa ne diferentiem asa mult de felul in care aratam.Sanatatea trupesca si sufleteasca este primul motiv care ne face sa aratam cum aratam,mancarea,stresul,bila lenesa,constipatia,alcoolul,cafeaua si lipsa apei din organism.Suntem unici in felul nostru dar mecanismul trupului nostru este acelasi la toti,deci daca la figura nu suntem la fel prin interior ar trebui sa fim la fel.
 Brandul Ayurmed vine in intampinarea noastra cu o multitudine de produse naturiste,adevarate descoperiri revolutionare menite sa ofere solutia potrivita fiecarui consumator,produse naturale care ne pot ajuta sa ne simtim bine,sa devenim mai frumosi si mai sanatosi prin exterior dar si prin interior.
  Azi va voi vorbi despre un supliment alimentar,100% natural din plante naturale indiene,va voi vorbi despre Laxasalm.Un remediu constipație natural care vine in ajutorul nostru si se pliaza pe nevoile noastre precum manusa pe o mana.


 Eu fac parte din cei care beau o cana de apa si se ingrasa 3 kilograme,eu sunt cea care toata viata am tinut diferite diete pentru slabire care de cele mai multe ori nu au avut nici un efect asupra mea,decat sa fiu stresata si inhibata,mereu sa imi ascund formele si balonul ce il purtam mereu acoperit cu cate un pulovar mai larg sa nu se vada.Azi insa voi renunta la acel pulovar,il voi arunca si voi incerca un remediu natural numit Laxasalm.Prima seara am luat doua tablete si am asteptat efectul,am baut si o cana de ceai de plante si in scurt timp efectul a fost unul garantat.M-am eliberat,mi-am eliberat colonul si am dormit ca un prunc in acea noapte,dimineata aratam mult mai bine,eram mai trasa la fata,parca imi disparuse si falcile,balonul din fata de sub pulovar nu mai era asa de evident si eu ma simteam in al noulea cer,asa ca am continuat tratamentul.Acum ma simt ca un nou nascut,ma simt libera,ma simt minunat,da asta este cuvantul potrivit,"minunat".
 Laxasalm contribuie la:
 -sustine mentinerea unui tranzit normal;
 -contribuie la diminuarea disconfortului abdominal asociat constipatiei;
 -normalizeaza peristaltismul intestinal normal;
 -asigura restabilirea frecventei si consistentei scaunelor si eliminarea din colon a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara,sustinand astfel procesul natural de detoxifiere;
  -mentine echilibrul florei intestinale,care are rol esential in procesul de digestie si in imunitatea organismului;
 -sustine functionarea normala a sistemului digestiv,factor important in mentinerea vitalitatii sanatatii intregului organism.
  Ingrediente:
 
   Terminalia chebula (Haritaki)- pulberea de fructe este un laxativ natural care normalizeaza tranzitul intestinal si reduce balonarea si dureriile abdominale asociate. Prin reglarea frecventei scaunelor, purifica organismul pe cale naturala prin eliminarea toxinelor existente in colon datorita unei digestii deficitare;
  Cassia angustifolia (Senna)- puberea de frunze de Cassia angustifolia produce stimularea directa a peristaltismului intestinal fiind un laxativ de contact (datorita compupsilor antrachinonici).

  Pimpinella anisum (anason), fructe - Fructele contin un ulei volatil, care este reprezentat de o cantitate mare de anetol, dar si anisaldehida, acid anisic, eugenol. Pe langa uleiul volatil, fructele de anason mai contin cumarine, tocoferol, acizi polifenolcarboxilici. Semintele au pana la 6% ulei esential, iar acesta contine pana la 90% anetol.
  Trei plante medicinale adunate intr-o combinatie miraculoasa dupa ani de cercetare,fac ca viata noastra sa fie una normala,sanatoasa si plina de viata!





  












12 comentarii:

  1. Uff, ma bucur ca nu a fost necesar sa folosesc astfel de produse, insa ma bucur ca am aflat de ele. Cand se va ivi ocazia, voi putea spune ca am citit despre ele. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta este un produs mai mult decat util pentru persoanele ce sufera de astfel de probleme. Chiar merita incercat, mai ales ca este realizat din ingrediente naturale.😊

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu tot am impresia ca ma balonez cam des in ultima perioada, nu stiu de ce... ar fi trebuit sa incerc si eu acest supliment!

    RăspundețiȘtergere
  4. Balonarea este o stare tare neplacuta, cred ca ar trebui sa incerc si eu acest produs 100% natural.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca e natural, atunci cu siguranta il voi folosi si eu! De la Ayurmed am folosit NonDolor! E foarte eficient!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu beau multa apa minerala si Coca Cola asa ca mai mereu sunt balonata.O sa incerc si eu acest supliment.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am porbleme cu balonarea dar sora mea se plange des. Asa ca am sa-i recomand acest supliment, sa scape de probleme.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac produsele lor pentru ca sunt naturale si cu siguranta sunt si utile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh, eu nu am problema asta, insa cand mananc putin mai mult mi se pune pe obraji, atat. In rest, cand ma simt balonata iau carbune medicinal. Ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar este foarte eficient acest supliment alimentar. L-am incercat si eu.

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am o problema in acest sens sau nu este o problema care sa persiste si sa fie nevoie sa apelez la o solutie. Ma bucur ca exista astfel de suplimente

    RăspundețiȘtergere