luni, 16 iulie 2018

Toacana de galbiori



  Tocana de galbiori:)

  Ingrediente:
  -1 kg.galbiori (ciupercute),
  -3 cepe mari sau 4 mai mici,
  -500 ml.ulei,
  -1 gogosar verde,
  -3 rosii mari,
  -1 lingurita sare,
  -1/2 lingurita piper macinat,
  -1 lingurita ierburi aromate,
  -4 catei de usturoi.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda,dupa care se adauga rosiile taiate cubulete,se mai adauga o canita de apa,cam 100 ml.si se lasa la foc mic sa se patrunda bine rosiile.Cand rosiile sunt patrunse se adauga galbiorii,sare dupa gust,piper macinat si ierburi aromate,se lasa sa fiarba pana scade zeama  si galbiorii sunt fierti.Se opreste focul si se adauga cateii de usturoi pisati,se amesteca,se pune un capac pe tigaie si se lasa cam cinci minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!










Un comentariu: