duminică, 27 septembrie 2015

Ciorba cu inimi de porc




   Ciorba cu inimi de porc-Reteta MAGGI


  Ingrediente:
  -3-4 inimi de porc,
  -1 bucata praz,
  -1 gogosar,
  -1 bucata vanata,
  -50 ml.ulei,
  -1 mana de paste fainoase,
  -1 morcov,
  -1 bucata pastarnac,
  -1 cub maggi cu gust de afumatura,
  -1 plic bors maggi cu rosii si leustean,
  -2 cutii de rosii,
  -1 legatura de leustean,
  -3 catei de usturoi,
  -sare dupa gust.

 Mod de preparare:
 -Se taie inimile in doua,se spala si se pun la fiert,se trag cateva clocote si se arunca apa,se clatesc si se taie felii.
  -Se curata prazul,se toaca marunt si se undeste,se adauga morcovul,pastarnacul,vanata, gogasarul si usturoiul tocate marunt,se pune capac si se inabusa la foc mic.Cand se patrund legumele adaugam inimile taiate,adaugam un cub maggi cu gust de afumatura si lasam sa fiarba totul la foc potrivit.Cand totul este fiert se adauga cele doua cutii de rosii,borsul maggi,sare dupa gust,o mana de paste fainoase si lasam sa traga cateva clocote bune,apoi oprim focul si adaugam cateva fire de leustean proaspat.Sa aveti pofta dragilor!








3 comentarii: