vineri, 24 iulie 2015

Ciorba de varza cu oase afumate



  Ciorba de varza cu oase afumate-Reteta MAGGI


 Ingredinete :
 -2 kg.varza,
 -2 kg.oase afumate.
 -1 ardei verde gras,
 -1 ardei rosu gras,
 -2 cepe rosii,
 -1/4 radacina de telina,
 -1 radacina de pastarnac,
 -2 morcovi,
 -1 plic bors Maggi,
 -1 cutie rosii cuburi ,
 -sare dupa gust.

 Mod de preparare :
 -Se spala oasele si se pun la fiert,peste ele adaugam varza tocata marunt,radacinoasele tocate marunut si ardeii tocati marunt,adaugam si ceapa tocata,apa cat cuprinde si lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand se desprinde carnea de pe oase,apoi adaugam cutia de rosii cuburi,sare dupa gust si un plic bors Maggi,amestecam usor si lasam sa traga cateva clocote,apoi oprim focul.Presuram cateva fire de patrunjel verde.Sa aveti pofta dragilor!






3 comentarii: