miercuri, 29 octombrie 2014

"Strada Fictiunii" in metropola "Editura ALL"



 Ce ar fi oare viata fara putina fictiune?
 Ar fi terna ,ar fi trista,ar fi monotona.De aceea eu cred ca fiecare din noi viseaza ,creeaza momente si clipe care sa ne duca departe de viata cotidiana, care de cele mai multe ori ucide sufletul si creeaza monstri. Depinde de fiecare individ in parte de cum percepe viata si de cat de multumit poate fi de situatia sa .Conteaza de gandirea fiecaruia, caci gandirea te ridica si tot gandirea este cea care te ucide ,la figurat bineinteles nu la prorpiu.Insa multe sunt si cazurile de moarte la propriu daca nu suntem in stare sa stim sa gestionam momentele critice din viata noastra.
 Mereu am zis ca cei care gandesc prea mult o iau razna si de cele mai multe ori traiesc propria lor viata in mai multe lumi imaginare care merg paralel si mana in mana cu viata reala si de cele mai multe ori se pierd printre strazile fictiunii.Insa tot eu zic ca acei visatori care viseaza cu ochii deschisi sunt cei care au schimbat lumea si care au dat si dau un alt sens si un alt inteles vietii cotidiene si de aceea cred cu tarie ca "strada Fictiunii'' ar trebui intens circulata.Asa am avea mai multe oportunitati de a evada unde ne dorim ,cand ne dorim si vom fi cine ne dorim !


 Editura ALL  este o  mare metropola a editurilor in care arhitectura traditionala se imbina perfect cu  cea moderna dand nastere unei colectii vaste ,colectia "Strada Fictiunii" .Fiind locuita  de cei mai mari magicieni ai literaturii "Strada Fictiunii " se incadreaza perfect in acest cadru fascinant.

 Colectia de literatura universala a editurii ALL, Strada Fictiunii cuprinde patru sectiuni:Clasic,Contemporan, Crime si Bestseller.

  Imi place sa ma plimb des pe "Strada Fictiunii" in marea metropola numita "Editura ALL ,sa ma regasesc mereu in toate cele patru mari sectiuni, "Clasic,Contemporan,Crime si Bestseller,depinde doar de starea mea sufleteasca atunci cand pornesc in marea aventura.
 Astazi sunt un pic melancolica,sunt cu gandul undeva departe,la ceva anume si am sa ma plimb pe "Strada Fictiunii" in categoria Bestseller. Cine stie poate filmele facute dupa aceste romane sunt de vina,sau poate sunt eu prea visatoare ,poate mi se potriveste prea bine categoria si visez la "Timpul Iubirilor Perfecte"de Tiago Rebelo.
 In plimbarea mea pe strada sunt Leonor fiica nonconformista a colonelui Carvalho, si intalnirea mea cu locotenetul Carlos Monthana porneste o pasiune pe care nimic si nimeni nu o poate stinge,chiar daca soarta si oamenii incearca sa o distruga.
 In viata reala ma numesc altfel insa povestea se aseamana izbitor de mult .Mereu am zis ca trecutul ne urmareste din umbra si vrea sa ne prinda si daca nu ne prinde in acest loc,in acest timp prezent,ne va prinde candva,in alt timp ,in alt secol.Sufletele pereche se cauta prin univers secole la rand pana cand se regasesc si isi traiesc ,isi continua povestea de dragoste inceputa pe "Strada Fictiunii".





 Intorc privirea si ma trezesc colindand pe "Strada Ficiunii" prinsa in mrejele unei crime infioratoare care imi tulbura viata de familie.Cu toate ca sunt tanara ,frumoasa,ca am un sot director al departamentului de egiptologie,eu Frances Mortimer si familia mea traim o adevarata drama in Crima Mumiei de Christian Jacq.
  Singura speranta sa scapam din aceasta situatie stranie  in care suspectul principal pare a fi o mumie, este marele inspector Higgins chemat de Scotland Yard.Doar el marele Higgins poate dezlega enigma care ma poarta astazi pe "Strada Fictiunii" si care imi poate reda linistea si viata fericita pe care o duceam.
 In realitate nu sunt casatorita cu Mortimer si nici Frances nu ma numesc ,insa de cele mai multe ori sufletul meu o ia ranza cand doarme si calatoreste spre lumi si spre universuri la care in mod normal nu as ajunge nici sa gandesc ,darami-te sa ajung .Insa pe "Strada Fictiunii " totul este permis !









 Poate veti crede ca nu am toate tiglele pe casa si calatoresc mereu in metropola "Editura ALL" si ma plimb mereu pe "Strada Fictiunii",insa sunt libera in gandire si las sufletului meu placerea de a trai la maxim,de a trai liber si lipsit de orice prejudecata.Imi place sa cred ca pot fi tot ceea ce imi doresc sa fiu si sa evadez ori de cate ori simt nevoia.Asa sufletul meu isi va gasi linistea acolo unde este liniste ,va trai aventura acolo unde este aventura ,iubirea unde este iubire si trupul meu va fi impacat cu sufletul meu si cu mine insami!




 Cu acest articol particip la SperBlog 2014!

8 comentarii:

  1. woooooooooooooow, ce pot sa spun ..... no comment, am ramas fara cuvinte :) foarte frumos articolul, si mie mi-ar placea sa pot calatori in univers, in marea aventura prin cele 4 sectiuni, candva citeam carti din aceste 4 sectiuni de pe Strada Fictiunii.... ai dreptate in ce priveste gandirea, da, chiar ucide la propriu uneori cand se lasa dusi de val sau sunt slabi de ingeri ... eeeeeeee ce pot sa spun, felicitari pentru articol si bafta pe mai departe ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pt. articol! Orice scrii ma INCATA , A,I CUVINTELE LA TINE, ESTI SENSIBILA, TALENTATA, CE MAI DE ACEEA AI PRIMIT UN PREMIU CU CUNUNITA. BRAVO, TINE-0 TOT ASA ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. opreste-mi un loc pe strada fictiunii, ca m-am saturat de atata realism

    RăspundețiȘtergere
  4. cartile sint cei mai buni prieteni un articol super felicitari brindusa

    RăspundețiȘtergere
  5. dumitrascu lacramioara30 octombrie 2014 la 11:48

    foarte frumos articol!-felicitari si sper ca te vei afla printre castigatori!-acest articol este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. e "Strada Fictiunii",frumos titlu imi place mult

    RăspundețiȘtergere
  7. "Strada Fictiunii",este cartea mea preferata mi-a placut articolul mult

    RăspundețiȘtergere