sâmbătă, 13 septembrie 2014

Toamna asta fii IMPERATOR

 Toamna -anotimpul ce ne aduce cu sine frumusetea naturii si ne face sa fim creativi ,sa fim unici si sa furam cate putin din culorile superbe ale acestui anotimp ,sa simtim ca facem parte din acest tot unitar numit "natura",prin felul nostru de a ne purta ,de a ne imbraca !.
 Acest  anotimp aduce cu sine si ziua de nastere a fiului meu si deja am mari emotii cand ma gandesc ca ar cam trebui sa incep cautarile si pregatirile pentru ziua sa . Cadourile trebuie sa fie pe masura caci fiul meu face o frumoasa varsta si asa este o mama,isi doreste ce este mai bun pentru fiul ei.
 Am colindat magazinele in lung si lat insa parca nimic nu mi-a atras privirea si nu m-a incantat.Insa la un clik distanta am gasit Imperator,magazinul unde originalitatea intalneste exclusivitatea!



      Imperator – Original Perspective On Clothing!



 

 Fiul meu iubeste foarte mult muntele si aerul curat , nu conteaza daca este vara ,toamna sau iarna ,pentru el muntele este si va ramane marea lui pasiune si are nevoie de imbracaminte adecvata pasiunii sale .Eu am gasit modalitatea de a face un cadou nepretuit pentru asemenea calatorii,un outfit pentru pasiunea sa,muntele.

 LRG este o bluza potrivita stilului sau sportiv,are culori parca desprinse din culorile toamnei,usor de imbracat,lejera exact cum ar trebui unui tanar care se doreste a fi un tanar cu atitudine si lifestyle.




HUF  este o sapca autetntica care da stil si clasa celui ce o poarta si te face sa fii tu insuti ,sa fii un tanar cu atitudine si lifestyle!



Dar sa ne oprim si la o pereche de pantaloni potriviti,LRG Classic Cargo  este alegerea mea si cred ca nu gresesc cu nimic cand zic ,"stil ,clasa,atitudine , lifestyle si calitate" !



 La adidasi inca mai cochetez,inca ma mai gandesc ce pereche de adidasi originali  sa aleg si as avea mare nevoie de ajutorul vostru in alegerea potrivita.
 Privirea mi s-a oprit totusi spre Nike Air Max si sunt extrem de incantata.Voi ce ziceti este un outfit potrivit pentru un baiat asa ca al meu,merita el sa fie rasfatat,sa devina un IMPERATOR adevarat?





8 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara13 septembrie 2014 la 07:14

    frumos articol!-felicitari!-hainele de calitate sunt intotdeauna cautate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toamna se numara...cadourile.......un articol de sezon foarte inspirat!

    RăspundețiȘtergere
  3. IMPERATOR cel mai bun adidasi sint superbi m-au cucerit
    superb articolul

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac adidasii Imperator. Felicitari pt. articol!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place sapca si adidasii Imperator. minunat articolul.

    RăspundețiȘtergere
  6. CAND TOAMNA TE IMBRACI ASORTAT / PARCA TOTUL IN JUR ESTE MINUNAT!

    RăspundețiȘtergere
  7. IMPERATOR ARE PRODUSE DE CALITATE ACUM TOAMNA SINT FOARTE NECESARE

    RăspundețiȘtergere