joi, 18 septembrie 2014

Ceasul -un accesoriu mereu la moda


 Ne place sa fim mereu la moda,ne place sa ne imbracam cu stil si ne place sa fim accesorizati cu diferite produse,de la parfumuri ,gablonturi si pana la ceasuri care dupa parerea mea sunt accesorii ce nu pot lipsi din tinuta si garderoba noastra!
Moda vine si trece,apare un stil vestimentar ,se trece odata cu anotimpul si vine la rand alt stil vestimentar si alte culori in trend .Insa ceva  va ramane mereu la moda indiferent de stilul din acel anotimp ,sau de culorile sale.Acest accesoriu este ceasul !Ceasul care il vom asorta mereu in functie de stil ,de culori ,de locul unde va fi purtat si de designer.

 Eu iubesc stilul clasic,caci mi se pare ca acest stil nu se va demoda niciodata si imi place sa imi aleg cu grija  ceasul potrivit pentru ocazia portivita la care voi participa si la care imi place sa port ceasul.


 Atunci cand  ma pregatesc sa merg la o reuniune sau la o sedinta imi place sa imi aleg cu grija tinuta,incaltamintea si accesoriile necesare acelei tinute,nu voi merge la un asemenea eveniment cu un ceas tip sport de exemplu.Voi alege un ceas finut ,in culori acceptabile culorilor pe care o va avea imbracamintea mea .Insa de obicei eu port culori vesele care sa ma faca si pe mine sa fiu vesela sau macar sa par vesela si sa fac o impresie buna ,daca nu chiar foarte buna si am ales pentru un asemenea eveniment o bijuterie de ceas care dupa parerea mea se asorteaza foarte bine la foarte multe tinute pentru evenimente speciale unde trebuie sa fim speciale si nici nu costa foarte mult,chiar daca la prima vedere ti se pare a fi un ceas foarte scump,oricine il poate achizitiona la un pret acceptabil.



Cand natura ma cheama insa si o pornesc la drumetii prin tara , sa colind munti si poteci ,imi place sa ma imbrac in tinuta sport si atunci imi schimb si ceasul.Imi aleg un ceas de dama potrivit acestui tip de evenimant si acest ceas superb este obtiunea mea perfecta pentru drumetii si calatorii mai lungi.



 Imi place sa imi cumpar ceasuri ori de cate ori gasesc un ceas dragut care imi face cu ochiul ,nu ma pot abtine sa nu imi iau.Chiar daca nu dispun de multi bani ,am grija sa fac economii si sa imi satisfac gusturile in limita bunului simt si nu exagerez in materie de preturi.
 Ceasul poate fi o eticheta a unui statut social.Nu se poate sa fii un om cu o avere considerabila ,sa porti imbracaminte de designeri renumiti si sa porti ca accesoriu un ceas care este mult sub valoarea tinutei pe care o porti.Ar fi rusinos pentru acea persoana.
 Eu admir oamenii cu caracter care detin averi si se inscriu in alt statut social in care eu nici macar nu visez  si nu ma doare sa ii privesc si sa ii admir.Insa daca ma roade ranchiuna cumva ,imediat ma uit si putin mai jos de mine si observ ca mai sunt si alte clase sociale mai dezavantajate ca mine si imi revine starea de spirit care ma caracterizeaza,o stare buna zic eu pentru o persoana simpla ca mine!
 Asa ca pentru fiecare persoana indiferent de statutul social in care se inscrie  exista un ceas potrivit ,sau cum se zice ,"ceasul potrivit pentru omul potrivit" si unde altundeva il poti gasi decat acolo unde ceasul este accesibil tuturor!




5 comentarii:

  1. imi place foarte mult ceasul negru este foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara18 septembrie 2014 la 10:26

    felicitari pt.articol-multumim de indicatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceasul negru este f. frumos. Imi place. Felicitari pt. articol. Totdeauna citesc lucruri interesante si scrise cu suflet ! :)

    RăspundețiȘtergere