duminică, 28 septembrie 2014

Pantofii casual: singurele tipuri de pantofi care nu pot sa lipseasca din dulapul unui barbat




Pantofii casual: singurele tipuri de pantofi care nu pot sa lipseasca din dulapul unui barbat.

 


 

Femeile au cu siguranta mai multe modele de pantofi la care pot opta. Cu toate acestea si gama barbateasca de pantofi este din ce in ce mai diversa. astazi, un barbat poate sa isi aleaga: pantofi sport, sandale, slapi, pantofi eleganti pentru costum, ghete, botine si cizme. Insa, dintre toate aceste tipuri, unul singur este de nelipsit din dulapul unui barbat: pantofii casual.

Pantofii casual barbatesti sunt de departe cea mai practica incaltaminte pentru barbati, deoarece acestia se pot purta cu diverse ocazii. De multe ori, chiar si la o tinuta eleganta sau sport, pantofii casual arata impecabil. Pentru o gama larga de pantofi barbati in Constanta, accesati oferta Selgros Constanta Nord. Ei colaboreaza cu firme mari din industria producatoare de incaltaminte si astfel veti gasi acolo doar incaltaminte de calitate, realizata din materiale de calitate.

De ce sa iti cumperi pantofi casual?

- modelele sunt diverse, unele mai apropiate de stilul elegant (mocasinii), iar altele mai sport. Astfel, alegand modelele potrivite vei putea sa iti completezi tinutele de orice fel si sa fii in conformitate cu stilul tau.
- pot sa fie asortati usor mai multor tipuri de stiluri vestimentare;
- ingeneral, au un pret mai accesibil decat pantofii eleganti sau cei sport;
- sunt foarte comozi, in timp ce pantofii eleganti sunt mai putin flexibili;
- poti sa ii folosesti un timp mai indelungat, spre deosebire de pantofii sport care trebuie inlocuiti in scurt timp dupa cumparare.

Pe scurt, pantofii casual nu pot sa lipseasca din dulapul oricarui barbat. Acestia sunt pantofii care pot fi incaltati zi de zi, asortati la o multime de tinute, comozi si practici indiferent de ocazie. In zilele acestea gasiti pantofi casual pentru barbati la reducere la Selgros Constanta Nord - profita de ocazie!

Selgros Constanta Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000
Fax 0241 684 199

4 comentarii:

  1. Da, nu trebuie sa ne lipseasca pantofii acestia atat de comozi , caci picioarele noastre ne vor multumi! Ai punctat bine Brindusa (y)

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara28 septembrie 2014 la 22:37

    prefer incaltamintea care ne ofera un mers comod si usor.frumos articol.recomand acesti pantofi!

    RăspundețiȘtergere
  3. adidasi de calitate doar la Selgros Constanta Nord adidasi cei mai buni

    RăspundețiȘtergere