marți, 30 septembrie 2014

Sa sustinem cea de-a doua editie SkyRun



  Sa alergam pana la cer sau chiar mai sus si sa ajutam pe cei aflati in suferinta!








 Nu trebuie sa fim bolnavi sau sa avem bolnav pe cineva drag noua  sa sustinem o cauza nobila.Trebuie doar sa fim oameni cu suflet mare,sa stim sa iubim , sa oferim iubire si ajutor tuturor celor care nu se pot ajuta dar care au nevoie de ajutorul nostru.

Stiati ca?…
 -mai mult de 5000 de oameni mor de cancer in fiecare an doar in Bucuresti!
 -in tara doar 5% din bolnavii de cancer beneficiaza de ingrijiri paliative?
 -potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii,Bucurestiul are nevoie de un numar de 230 de paturi dedicate ingrijirii paliative?

Ingrijirea de tip hospice:
- Ingrijirea de tip hospice (numita ingrijire paliativa) este ingrijirea holistica a pacientilor in stare terminala si a familiilor acestora. Este recunoscuta ca ingrijire medicala ce trateaza simptomele suparatoare, in special durerea. 
- Pentru bolnavii incurabili, ingrijirea paliativa inseamna cresterea calitatii vietii. 
-Cu toate ca boala nu mai raspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorata prin alinarea durerii, consiliere psihologica (de care pot beneficia si membrii familiei), servicii de asistenta sociala (pentru obtinerea drepturilor legale si pentru familiile care se confrunta cu greutati materiale) sau consiliere spirituala din partea preotilor, in functie de optiunea si confesiunea religioasa a fiecaruia.



Pe 25 octombrieRaiffeisen Property International, smartatletic si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, alaturi de prietenii si sustinatorii miscarii dau startul unei noi editii deosebite de Sky Run:


  • vom fi spectatorii si sustinatorii unei premiere nationale: prietenul nostru (organizator, alergator, blogger) – Gabi Solomon – va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scari;
  • cursa contratimp, de alergare, pe scari, in cea mai inalta cladire din Romania - Sky Tower34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
  • o cursa in care fiecare dintre noi, cei care vom participa, vom contribui la dotarea si functionarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construita in Parcul Plumbuita; taxele de participare reprezinta donatii 100% pentru indeplinirea acestui obiectiv social de importanta deosebita; beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa;
  • un bun prilej de a ne intalni, de a ne strange mainile, de a ne bucura de privelistea Bucurestiului vazut din cel mai inalt punct.




 Ma alatur cu drag  editiei a doua a SkyRun si va invit si pe voi sa participati,sa intindeti o mana de ajutor celor aflati in suferinta ,celor care au fost poate mai putin daruiti de catre divinitate ,dar care au nevoie de ajutorul nostru!

 Inima noastra sa bata la unison si sufletele noastre sa vibreze mereu la suferinta celor din jur,asa muntii se vor urni din loc,soarele sa straluci si omenia va fi la loc de mare cinste!











10 comentarii:

  1. interesant articol, chiar nu stiam ca mor atatia oameni de cancer

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara30 septembrie 2014 la 04:01

    felicitari pt.articol!-foarte frumos.felicitari pt.toti acei care intind o mana de ajutor celor aflati la suferinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Romania cazurile s-au inmultit alarmant, si mai grav chir si la copii. Felicitari pt articol si bravo pt. toti cei care zjuta pe cei suferinzi 1

    RăspundețiȘtergere
  4. DIN CAUZA POLUARI SI A EURIOR DIN ALIMENTE SINT ASA MULTI BOLNAVI DIN PACATE .TREBUIE SA AVEAM GRIJE DE PADURII AR TREBUI SA SE PLANTEZE MAI MULTI COPACI

    RăspundețiȘtergere
  5. frumoasa initiativa ar trebui sa fie mai multe minunat articolul felicitarii

    RăspundețiȘtergere
  6. SkyRun are grija de sanatatea nostra,de oameni.Felicitari pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  7. O initiativa foarte frumoasa, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. o initiativa minunata!...un articol bine structurat,bravo

    RăspundețiȘtergere