luni, 22 septembrie 2014

La Dwyn Shop azi comanzi azi primesti!



Se intampla sa iti cumperi un telefon de la o anume firma si a doua zi sa nu mai functioneze ,te duci frumusel la firma ,acolo de unde l-ai achizitionat si iti tranteste in nas replica ''lasati-l la reparat si va mai sunam noi " si a cam trecut vremea pana sa ma sune  si nimic cum prevedea in contract nu s-a intamplat .Daca se va strica imi vor schimba produsul sau il vor lua la reparat si imi vor da altul in loc pana cand al meu produs va fi reparat..Ei de unde asa ceva? Doar in vise si am jurat ca in viata mea sa nu mai cumpar ceva,vre-un produs fara semnatura ca imi vor schimba produsul in caz ca se va strica in garantie dar ce zic eu garantie ,chiar a doua zi .Dar fara telefon nu pot sa stau ,asa ca am luat iarasi magazinele la rand in cautarea unui telefon care sa imi satisfaca dorintele mele si mare minune aceleasi magazine si aceleasi produse cu acelasi slogan mereu,de parca m-am intors in timp exact in acea perioada in care m-au pacalit si mi-au dat un telefon scump si stricat.Insa cum tehnologia nu sta pe loc si nu doarme ,am intrat pe internet si la un clik distanta am gasit o gama variata de telefoane ieftine care sa  se potriveasca stilului meu de viata si minune mare nici nu sunt asa de scumpe.
 Am cautat in lista si am gasit  telefonul pe care vreau sa il achizitionez, Optimus L5 Dual E615 white ,o bijuterie cu design pe gustul meu si are tot ce ii trebuie unui telefon care sa multumeasca un client asa ca mine ,nici prea pretentios ,nici prea delasator!
 Si cum toamna a batut la usa mea as avea mare nevoie si de o combina frigorifica sa imi pot face aprovizionarea pentru iarna,imi place sa am tot ce trebuie cand natura se va odihni si va trebui sa ne intretinem doar cu ce am produs pe timpul verii si combina frigorifica Indesit BIAA13XDR cu clasa energetica A+ este solutia ideala pentru o gospodarie ca a mea!

De ce as cumpara eu produse de la Dwyn Shop?

1. SERIOZITATE - 10 ani vechime in online, existenta unui magazin fizic unde se pot proba/vedea produsele preferate.
Suntem membri ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), asociatie ce are grija sa se respecte Codul de Bune Practici pentru Comertul Online din Romania.
Suntem membri Trusted.ro - Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania sustinut de GPEC, APC Romania si Legile Internetului.

2. RAPIDITATE - comanzi azi primesti azi daca esti in Bucuresti, maine daca esti in afara Bucurestiului. Transportul este gratuit in anumite conditii, iar daca nu, beneficiezi de tarife mult mai mici decat orice firma de curierat.

3. SIGURANTA - Poti plati cash la noi in magazin, cash la livrare (dupa ce verifici coletul), cu cardul in magazin, cu cardul online (sistem 3D secure), sisteme de rate, iar toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de posibilitate de retur 14 zile daca nu esti multumit de produsul achizitionat.

4. DIVERSITATE - in fiecare zi marim oferta de produse incercand sa acoperim o gama larga de electronice de la televizoare cu diagonala de 2m pana la cabluri, mufe si accesorii .

5. COMUNICARE - poti comanda de la noi 24h/7zile, cu un program in care ne poti intreba verbal sau online orice informatie legata de produsul preferat, iar specialistii nostri sunt bucurosi sa te indrume spre o alegere cat mai buna oferindu-ti sfaturi.

6. CALITATE - toate produsele comercializate de noi sunt originale, cu certificat de garantie de producator (unde este cazul).  Mai mult decat atat, orice produs neconform reclamat in 24h se schimba pe loc pe cheltuiala noastra.

7. SERVICE - asiguram service post garantie la orice produs din oferta noastra, iar daca produsul este achizitionat de la noi beneficiezi de jumatate din costul manoperei, iar constatarea este zero. In plus beneficiezi si de extra-garantie la reparatie.

8. BUYBACK - iti poti face upgrade oricand pe perioada garantiei la orice produs achizitionat de la noi, alegand orice alt produs din oferta, chiar si din alta categorie.

Daca v-am convins si pe voi incercati si varianta pe care eu v-am prezentat-o,este o alegere perfecta ,cu minim de energie consumata pentru a face comenzile la un clik distanta !


      

9 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara22 septembrie 2014 la 09:38

    multumim de informatii!-practic.util.avantajos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasilescu Gabriela22 septembrie 2014 la 12:21

    Multumesc pentru informatie. Am in plam o investitie pt niste electrocasnice si nu as vrea sa am neplaceri. Acum cateva luni pt un boiler electric a trebuit sa dau n telefoane ptca firma de curierat nu imi permitea sa verific continutul coletului, firma expeditoare spunea ca nu au un protocol cu curieratul care sa prevada acest lucru iar eu nu eram dispusa sa dau bani cu ochii legati cum s-ar spune. In final , curierul mi-a permis sa vad ce este in colet dar...de ce sa ma simt eu ca mi s-ar fi facut o favoare. Am ramas cu un gust amar dupa acea tranzactie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt. informatiile transmise, f. utile, pt. momentul cand vrei sa achizitionezi un lucru pe care-l vrei urgent! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
    Premiul 1 - 500 de lei;
    Premiul 2 - 200 de lei;
    Premiul 3 - 100 de lei.
    Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului!
    Mult succes!
    http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

    RăspundețiȘtergere
  5. Seriozitate,calitate,rapiditate,siguranta.......m-ai convins!
    Dwyn Shop va deveni magazinul meu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu sunt multumita de ei ;) felicitari pentru articol

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari pentru articol,este bine de stiut unde sa aplelam <3

    RăspundețiȘtergere
  8. un magazin cu produse de top cu preturi minunate

    RăspundețiȘtergere