vineri, 12 septembrie 2014

Cadouri altfel pentru cei dragi mie






 Timpul - cel mai mare dusman al omului tace si se scurge incetisor fara sa ne anunte si ne trezim ca avem o zi de nastere a unui prieten apropiat ,a parintilor ,a copiilor,a fratilor si surorilor si suntem nepregatiti in ceea ce priveste cadoul ,mai mult sau mai putin valoros ,dar cu o anume insemnatate pentru cel caruia ii este menit!Panica  pune stapanire parca pe sufletele noastre si incepem marea vanatoare de cadouri pentru cei dragi si oricat am colinda orasul si magazinele in lung si lat ,parca nu gasim ceva care sa se potriveasca celui sarbatorit!
 Insa daca deschidem calculatorul vom gasi la un clik distanta cadouri altfel pentru toate gusturile si pentru toti cei dragi sarbatoriti sau de ce nu pentru a darui un cadou de casa noua sau pur si simplu din placerea de a darui si de a face fericti pe cei dragi noua!
 In curand va fi ziua fiului meu si chiar daca este  tanar ,este o persoana ambitioasa ca orice scorpion si mereu isi doreste lucruri cu bun gust si de ce nu, daca se poate sa fie si unicate ,atunci este perfect. Privirea mi s-a oprit spre cadouri vitange care imi ofera o multitudine de  produse unicate ,spre satisfacerea gusturilor fiului meu dar si a mea.Am ales lupa de birou,o lupa cu maner cu insertii argintii, ce aminteste de forma oglinzilor medievale.Este un obiect elegant de decor, potrivit pentru orice birou. In acelasi timp, este un cadou practic, marind dimensiunea obiectelor vizualizate prin ea si asa fiul meu isi va putea admira colectia de timbre pe care o are de foarte multi ani si pe care o  iubeste foarte mult.

 Insa fiul meu iubeste mult calatoriile prin muntii tarii noastre,iubeste sa calce pe orice pietricia a fiecarui munte de la noi din tara si mi-am oprit privirea spre busola in cutie metalica ,o busola practica si eleganta, in cutie din metal, cu aspect patinat si capac gravat pe interior. Este un cadou vintage deosebit pentru colectionarii de lucruri frumoase sau pasionatii de lucruri vintage. Mecanismul precis face din aceasta busola un obiect necesar in calatorii,asa fiul meu se va putea ghida mereu in calatoriile sale si de ce nu se va putea mandri cu asemenea obiect unicat.

 M-am oprit si la Cadouri  de casa noua ,avand in vedere ca sora mea cea mica se va muta cat de repede in casa noua si cu mana goala nu ma pot duce.Credeti-ma acolo am gasit o multitudine de produse speciale ,unicate,numai bune de daruit celor dragi noua.Insa sora mea este pasionata de obiecte decorative ,care mai de care cu o anume insemnatate spirituala care ii pot aduce energiile pozitive asupra casei si asupra familiei sale.Asa am gasit pe Buddha mare ,obiect decorativ din lemn, lucrat manual, reprezentand o statueta traditionala Buddha. Aceasta decoratiune artizanala este potrivita pentru birou sau casa. Poate fi oferita in dar celor care sunt fascinati de Asia.Sora mea va fi extrem de multumita si de fericita!


  Daca v-am convins cu ideile mele, va invit la un clik distanta si pe voi sa faceti fericiti pe cei dragi voua cu un cadou altfel !

 


 


13 comentarii:

  1. Te-ai gandit bine draga mea, sa ii achizitionezi un cadou sentimental fiului tau, care, peste ani si ani, cand va folosi busola , aceasta ii va arata directia, dar ii va indrepta cu duiosie gandul pt. cea care i-a dat viata! O sensibila care nu se dezminte. Felicitari pt. alegere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Maria pentru comentariul tau de suflet,mereu vezi mai departe decat se vrea a se vedea <3

      Ștergere
  2. cadouri magice pentru cei dragi sint foarte frumoase superb articolul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte inspirata selcetia de cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru fiecare persoana se gasesc cadouri potrivite,cadouri alfel,trebuie doar sa cunoastem sufletul celor de langa noi si sigur avem de unde alege!

      Ștergere
  4. NU POATE FI O BUCURIE MAI MARE SI FRUMOASA / CAND OFERIM CADOURI CELOR DIN CASA!

    RăspundețiȘtergere
  5. dumitrascu lacramioara13 septembrie 2014 la 07:20

    ...frumos articol.frumoase cadouri!-felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. O noua poveste despre CadouriAltfel :)

    https://www.facebook.com/CadouriAltfel/posts/716257581761974

    RăspundețiȘtergere
  7. busola este foarte folositoare la munte

    RăspundețiȘtergere
  8. CADOURI FRUMOASE PENTRU TOATE GUSTURILE

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoase obiectele selectate de tine.Busola imi place,deja stiu pentru cine.

    RăspundețiȘtergere