sâmbătă, 27 septembrie 2014

Bucurati-va de libertate in miscare cu Devi B700


   

 Este toamna si vremea este minunata pentru calatoriile in natura!
 Natura este atat de frumoasa in aceasta perioada incat nu as rezista sa stau in casa nici macar un minut asa ca m-am hotarat sa imi cumpar o tableta sa pot sa fiu libera si sa fiu conectata in acelasi timp  la lumea virtuala  .Imi doresc sa ma bucur de frumusetea naturii,sa citesc o carte buna,sa fac poze frumoase si sa le transmit  celor dragi mie si imi place sa ii las pe cei mici sa se joace pe tableta cand se mai odihnesc cate un pic dupa o zi istovitoare .
 Si cum un comert civilizat inseamna sa cumperi repede ,fara stres ,fara batai de cap,cu posibilitatea de a avea de unde alege si de a compara preturile in mai multe magazine este musai nevoie sa faci comanda doar la un clik distanta.Asa am gasit magazinul nJoi care comercializeaza o gama diversa de device-uri la preturi ce lasa masca chiar si concurenta.
Devi B700 este tableta care mi se potriveste mie pentru libertatea de care am eu nevoie.


Tableta Devi B700 este echipata cu un ecran LCD ce ofera o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Indiferent ca citesti o revista sau o carte, vizionezi filme sau poze ori te delectezi cu un joc, ecranul capacitiv de 7 inci iti ofera o imagine clara de care te poti bucura oriunde te afli. Tableta dispune de o camera frontala de 0.3MP ce permite apeluri video in timp real.Este atat de usoara incat o pot tine in mana atunci cand ma uit la un film , citesc o carte sau se joaca cei mici cu ea.Fiind foarte usoara este mica probabilitatea sa o scape pe jos si sa o strice asa cum au facut cu alte tablete.
 Tableta vine echipata cu un sistem de operare Andoid 4.2.2, tableta Devi B700 iti aduce o lume plina de aplicatii de care te poti bucura cu o simpla atingere si cum pretul este foarte mic va recomand sa alegeti acest device de la  nJoi si in mod clar nu veti regreata de alegerea facuta!
 

Sloganul meu pentru tableta Devi B700 este :Bucurati-va de libertate in miscare cu Devi B700!






6 comentarii:

  1. Da,ai dreptate.E bine sa petrecem mult timp in natura,dar uneori este necesar sa ramanem conectati .In plus,avantajul pe care eu il apreciez foarte mult,este ca poti sa te orientezi foarte bine avand un aftfel de gadget.

    RăspundețiȘtergere
  2. sanatatea sufletului si a trupului se obtine doar stand cat de mult putem i mijlocul natiurii. Din pacate, oamenii moderni stau mai mult in case si in fata monitoarelor! Nu este bine, dar asta-i trendul :(

    RăspundețiȘtergere
  3. SUPERB ARTICOLUL Devi B700 MA AJUTA SA FIU LIBERA ORIUNDE

    RăspundețiȘtergere
  4. in ziua de azi natura si tehologia nu se cearta ci se completeaza! ce poate fi mai frumos decat o iesire in natura in care sa nu fii privata de placerile tehnologice ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit cu interes acest articol ,ma intereseaza .Sotul o sa-mi faca cadou o tableta .O sa-i recomand tableta Devi B 700.Multumesc.Mariana Cioranu.

    RăspundețiȘtergere