Vinete pane!
Iar este miercuri si iar am pregatit ceva delicios,cam dimineata cei drept dar viata la tara nu este asa usoara cum pare la prima vedere.La tara ziua incepe la cantatul cocosilor si nu se incheie la culcatul gainilor,se incheie undeva pe la apusul luceafarului de noapte.Astazi am pregatit vinete pane,tip floare,usor de pregatit si delicioase la gust,caci de,este vara si natura ne da tot ce ne trebuie daca ne sacrificam si ii dam si noi din timpul nostru!
Ingrediente:
-1 vanata mare;
-2 oua;
-150 gr.smantana de tara;
-1 lingurita sare;
-1 lingurita de usturoi granulat;
-1 lingura condimente de legume;
-3 linguri de faina de grau.
Mod de preparare:
-Se feliaza vanata pe verticala si se franjureaza in franjuri de circa 1 cm.
-Se pun intr-un castronel,ouale,smantana,sare,condimente;faina de grau,usturoi granulat si se omogenizeaza bine compozitia.
-Se pune ulei intr-o tigaie,se lasa sa se incinga tigaia,se dau feliile de vinete prin compozitie si se prajesc la foc incins,pe ambele parti.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu