miercuri, 19 februarie 2020
Quinoa alba cu legume-reteta de post
Quinoa alba cu legume-reteta de post
Ingrediente:
-250 gr.quinoa;
-2 cepe;
-2 morcovi;
-1 mix gogosari;
-2 linguri bulion de gogosari;
-100 ml.suc de patlagele verzi;
-1 lingurita cu varf de sare;
-2 linguri ulei de masline;
-1 lingura de dulceata de ardei iuti.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in ulei de masline.Se adauga peste ceapa mixul de gogosari,morcovul ras si se lasa sa se prajeasca pret de cateva minute.
-Se clateste quinoa in mai multe ape si se pune peste legume,se adauga apa,cam 1 litru,se adauga sare,bulionul de gogosari,se pune capac si se fierbe la foc mic pana cand scade tot lichidul,apoi se poate servi.Se adauga pentru un plus de gust,suc de patlagele verzi si dulceata de ardei iuti.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaravarne si daca la legume nu va inghesuiti prea tare atunci va invit la Daniel la masa,el ne invita mereu la un meniu intreg!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Neaparat trebuie sa incerc si eu reteta.. Am o gramada de quinoa.
RăspundețiȘtergereArata foarte bine, cred ca o sa o incerc si eu la Miercurea fara carne. Pofta buna!
RăspundețiȘtergereO reteta delicioasa.
RăspundețiȘtergere