miercuri, 23 august 2017

Supa de porumbei



  Supa de porumbei:)

  Ingrediente:
  -3 porumbeii,
  -500 gr.patlagele galbene,
  -3 ardei grasi,unul galben,unul verde,unul rosu,
  -4 morcovi,
  -sare dupa gust,
  -1 ceapa,
  -1 dovlecel baby.
  Mod de preparare:
  -Se pun porumbeii la fiert cu apa si putina sare,se adauga peste ei,ardeii tocati,morcovii rondele,dovlecelul tocat marunt,ceapa tocata si se fierbe la foc potrivit.
  -Se curata patlagelele de pielite,se toaca cuburi si se pun la fiert in alta oala cu putina apa.Cand carnea este fiarta si toate legumele se adauga sosul de patlagele obtinut si se continua fierberea pana se patrund si se intrepatrund gusturile,se mai potriveste de sare si se opreste focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!









12 comentarii:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA24 august 2017, 10:50

    o bunatate...!!!arata super bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, asa ceva inca nu am incercat. Drept sa zic, nici porumbei nu am de unde lua. Ca as face. Cred ca e foarte gustoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Yummy, cum arata!! As manca-o cu mare drag, mi-ai facut o pofta! Hmm..

    RăspundețiȘtergere
  4. Yammyyy...ce bunatate! Multumim pentu reteta, cred ca ar fi un deliciu pentru fete. Dar...de unde sa iau porumbeii??

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi plac porumbeii la protap :D Cu sos de mujdei si mamaliga!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt mare fana dar parca mi s a facut pofta totusi, mereu ma inspiri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata, sigur e gustoasa, dar si sanatoasa! Pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am mancat mancaruri pe baza de carne de porumbel, dar cum n-am crescut niciunul n-am avut pe ce sa-mi dovedesc priceperea in a intocmi feluri de bucate pe baza acestei carni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mmmm nu cred ca as putea manca porumbel. Am unul care vine zilnic la geam si-l hranesc si nu cred ca l-as putea gati!

    RăspundețiȘtergere