miercuri, 23 august 2017
Supa de porumbei
Supa de porumbei:)
Ingrediente:
-3 porumbeii,
-500 gr.patlagele galbene,
-3 ardei grasi,unul galben,unul verde,unul rosu,
-4 morcovi,
-sare dupa gust,
-1 ceapa,
-1 dovlecel baby.
Mod de preparare:
-Se pun porumbeii la fiert cu apa si putina sare,se adauga peste ei,ardeii tocati,morcovii rondele,dovlecelul tocat marunt,ceapa tocata si se fierbe la foc potrivit.
-Se curata patlagelele de pielite,se toaca cuburi si se pun la fiert in alta oala cu putina apa.Cand carnea este fiarta si toate legumele se adauga sosul de patlagele obtinut si se continua fierberea pana se patrund si se intrepatrund gusturile,se mai potriveste de sare si se opreste focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
o bunatate...!!!arata super bine!
RăspundețiȘtergereOh, asa ceva inca nu am incercat. Drept sa zic, nici porumbei nu am de unde lua. Ca as face. Cred ca e foarte gustoasa.
RăspundețiȘtergereeste ceva deosebit!
ȘtergereVai ce bunatate trebuie sa fie :)
RăspundețiȘtergereYummy, cum arata!! As manca-o cu mare drag, mi-ai facut o pofta! Hmm..
RăspundețiȘtergereYammyyy...ce bunatate! Multumim pentu reteta, cred ca ar fi un deliciu pentru fete. Dar...de unde sa iau porumbeii??
RăspundețiȘtergerede la piata! :)
ȘtergereMie imi plac porumbeii la protap :D Cu sos de mujdei si mamaliga!
RăspundețiȘtergereNu sunt mare fana dar parca mi s a facut pofta totusi, mereu ma inspiri.
RăspundețiȘtergereCe bine arata, sigur e gustoasa, dar si sanatoasa! Pofta buna!
RăspundețiȘtergereAm mancat mancaruri pe baza de carne de porumbel, dar cum n-am crescut niciunul n-am avut pe ce sa-mi dovedesc priceperea in a intocmi feluri de bucate pe baza acestei carni.
RăspundețiȘtergereMmmm nu cred ca as putea manca porumbel. Am unul care vine zilnic la geam si-l hranesc si nu cred ca l-as putea gati!
RăspundețiȘtergere