joi, 17 august 2017
Ketchup picant chili
Ketchup picant chili:)
Ingrediente:
-5 kg.rosii,
-5 kg.gogosari si ardei capia,
-1 lingura sare,
-2 linguri zahar,
-1 nucsoara,(organic whole nutmeg),
-1 boaba de tonka,
-1 lingurita de ghimbir tocat,
-5 ardei chili,super iuti.
Mod de preparare:
-Se oparesc rosiile,se cojesc de pielite,de cotoare si se pun intr-un vas de plastic.Se mixeaza cu un mixer de mana,pret de cateva minute,apoi se pun la fiert intr-o oala cu gura cat mai larga.
-Gogosarii,ardeii capia,ardeii chili,se curata de seminte,se dau prin masina de tocat carne si se pun peste sucul de rosii.
-Se adauga sarea,zaharul,condimentele trecute prin masina de cafea si se fierb la foc potrivit pana cand scad macar la 30% din toata cantitatea,dupa care se pun in borcane si se dau la cuptor pentru circa 20 minute.Se lasa sa se raceasca in cuptor,apoi se dau la camara.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Delicios!
RăspundețiȘtergerefoarte bun!natural!
RăspundețiȘtergere