sâmbătă, 27 august 2016

Chec aperitiv



  Chec aperitiv:)

  Ingrediente pentru doua checuri:
  -10 oua,
  -500 gr.faina de grau,
  -500 ml.iaurt de casa,
  -2 pliculete praf de copt,
  -2 gogosari,
  -300 gr.parizer de pasare,
  -3 fire cabanos,
  -4 linguri ulei,
  -200 gr.cascaval,
  -1 lingurita maggi intensavor cu gust de legume,
  -1 lingurita sare.

  Mod de preparare:
  -Se separa albusurile de galbenusuri si se pun la mixat doar albusurile cu maggi.Cand se fac spuma,se adauga galbenusurile,continuandu-se mixarea,se adauga uleiul,iaurtul si se mixeaza foarte bine,apoi se adauga faina de grau ce a fost amestecata cu praful de copt,sarea si se mixeaza la viteza mai mica,pana la omogenizare.
  -In doua tavi se pune hartie de copt,peste hartie se toarna compozitia de chec,in cantitati egale si peste compozitie se pun gogosarii tocati marunt,parizerul taiat cubulete si cascavalul dat prin razatoare,apoi se dau tavile la cuptorul incalzit deja,la foc potrivit pentru circa o ora.Sa aveti pofta dragilor!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu