joi, 11 august 2016

Barcute din vinete albe in sos orange



  Barcute din vinete albe in sos orange:)

  Ingrediente:
  -3 bucati vinete albe,
  -2 kg.patlagele galbene,
  -1 gogosar,
  -1 lingurita tarhon,
  -1 lingurita maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -sare dupa gust,
  -1 bucata piept de pui,
  -3 linguri ulei,
  -4 cepe mici,
  -1 gogosar,
  -50 gr.cascaval,
  -1 lingurita oregano.

  Mod de preparare:
  -Se taie vinetele in jumatati pe verticala si se scoate miezul cu o lingura.
  -Se curata ceapa,se toaca julien si se pune intr-o tigaie la prajit.Cand ceapa isi schimba putin culoarea,se adauga cateva patlagelele galbene,tocate julien,se amesteca usor,se adauga pieptul tocat cubulete,miezul de la vinetele albe,tocate marunt,tarhon,oregano,maggi secretul gustului si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand lichidul se evapora,se mai potriveste de sare daca mai este nevoie.
 -Se taie cam 1 kg.de patlagele galbene,cubulete si se pun la mixat,pana se fac o pasta,se adauga putina sare,putin tarhon si oregano si se toarna continutul intr-o tava.
 -Se umplu jumatatile de vinete cu compozitia din tigaie si se aseaza in tava.se presoara putin cascaval ras si se da tava la cuptor,pana cand vinetele se rumenesc si sosul scade putin,atunci este semn ca barcutele noastre sunt gata.Le mai adaugam si o panza dintr-o bucata de gogosar si barcuta este gata.Sa aveti pofta dragilor!














 
 

3 comentarii:

  1. Multumesc de reteta, chiar nu mai aveam idei despre ce reteta noua sa gatesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte apetisant cred ca este super gustoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte apetisant cred ca este super gustoasa

    RăspundețiȘtergere