vineri, 18 septembrie 2015
Supa crema de dovleac
Supa crema de dovleac-reteta MAGGI
Ingrediente :
-500 gr.dovleac,
-1 cub maggi cu gust de gaina,
-1 l.supa de gaina,
-3 catei de usturoi,
-2 cepe,
-2 linguri de ulei de masline,
-sare dupa gust,
-1 lingurita tarhon,
-1 morcov.
Mode de preparare :
-Se taie dovleacul,se curata si se taie cubulete.
-Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit in ulei de masline,cand ceapa devine translucida se adauga morcovul tocat marunt si se lasa sa se patrunda usor,apoi adaugam dovleacul cubulete.Turnam in tigaie peste legume supa de gaina,cat sa cuprinda compozitia,adaugam un cub maggi cu gust de gaina,tarhon maruntit,punem capac si fierbem la foc potrivit pana se sfarama cubuletele de dovleac,apoi oprim focul.
-Curatam cateii de usturoi si ii pasam bine cu putina sare.
-Cand dovleacul s-a racorit un pic il mixam,mai adaugam supa de gaina,asa cat sa ne placa noua ca si consistenta,adaugam mujedeiul de usturoi si pasam pana obtinem o pasta fina pe care o vom servi celor dragi.Se poate servi cu ardei iute.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Gustoasa si sanatoasa!
RăspundețiȘtergeredelicioasa si foarte apetisanta
RăspundețiȘtergerearata minunat felicitarii brindusa supa este de vis
RăspundețiȘtergerebun, bun! n-am mai mancat pana acum, cred ca este excelenta!
RăspundețiȘtergere