miercuri, 2 septembrie 2015
Ghiveci de legume cu carnati de curcan
Ghiveci de legume cu carnati de curcan:)
Ingrediente:
-1 bucata dovlecel,
-1 vanata,
- 2 cepe (una alba,una rosie),
-2 ardei kapia rosii,
-2 gogosari rosii,
-2 bucati de carnati de curcan,
-2-3 foi de dafin,
-cateva fire de cimbru,
-sare dupa gust,
-6 rosii,
-1 lingura de fainosag,
-2 linguri de ulei.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se taie solzisori si se pune la undit in ulei,cand ceapa devine translucida se adauga carnatii afumati taiati felii si se rumnesc putin,cat sa se intrepatrunda gusturile si armomele,apoi se adauga dovlecelul tait cubulete,vanata taiata rondele mari.Se amesteca usor si se adauga ardeii kapia tocati marunti si gogosarii tocati fideluta.Imbogatim acest curcubeu de culori cu foi de dafin,cimbru si sare,cartofii curatati si taiati pai, o cana de apa,punem capac si lasam sa fiarba la foc mic.
-Se spala rosiile,se feliaza,se dau prin robot si se mixeaza,adaugam putin fainosag (cimbru,rozmarin si busioc-amestec in cantitati egale date prin masina de cafea) si se pun la fiert.Cand legumele sunt fierte bine adaugam sucul de rosii obtinut si lasam ca mai fiarba cam cinci minute,apoi oprim focul.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cred ca este gustos, dar nu trebuia ceva mai scazut? Mi se pare ca aduce prea mult cu o supa, dupa gustul meu.
RăspundețiȘtergereera fierbinte cand am pus in farfurie,cand s-a racit insa e devenit chiar foarte consistenta!
Ștergerearata minunat cred ca are un gust sublim felicitarii
RăspundețiȘtergerearata minunat ador ghiveciul de legume cu castraveti acri un deliciu
RăspundețiȘtergere