joi, 17 septembrie 2015
Bors de perisoare cu piept de gasca
Bors de perisoare cu piept de gasca-reteta maggi
Ingrediente:
-1 bucata piept de gasca cam de 1 kg.,
-3 oua,
-1 lingura orez,
-1 cub maggi cu gust de gaina,
-1 pachet bors Maggi,
-1 bucata praz,
-1 morcov,
-1 bucata pastranac,
-1 gogosar,
-1 vanata,
-50 ml.ulei,
-sare dupa gust,
-1 legatura de leustean,
-500 gr.bulion.
Mod de preparare :
-Se toaca pieptul de gasca si se amesteca cu ouale si orezul.
-Se toaca prazul si se undeste cu putin ulei,se adauga morcovul,pastrancaul,gogosaul,vanata,toate tocate si se undesc pret de cateva minute.
-Intr-o oala punem apa la fiert si cand apa da in clocot adaugam legumele calite si perisoare micute,asa cam cat un galbenus de ou si lasam sa fiarba totul la foc potrivit.Cand sunt gata adugam maggi cub cu gust de gaina,sare dupa gust si bulionul.Mai lasam sa traga un clocot,doua si adaugam cuburi maggi de bors,dupa gust si preferinte.Lasam pe foc inca 5 minute si oprim focul.Presuram peste bors cateva fire de leustean proaspat.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
POFTA BUNA ARATA SUPER
RăspundețiȘtergereo ciorbita apetisanta cu piept de gisca
RăspundețiȘtergerecu maggi intotdeauna mancarea este delicioasa!
RăspundețiȘtergereArata extraordinar!
RăspundețiȘtergere