vineri, 22 mai 2015
Supa de galuste
Supa de galuste cu carne de cocos de tara-reteta Maggi !
Ingrediente:
-1 cocos de tara,
-2 morcovi,
-1 radacina de pastarnac,
-1 praz,
-2 cuburi maggi cu gust de gaina ,
-1 cub maggi cu gust de legume,
-1 cub bors maggi,
-200 gr.gris,
-4 oua,
-sare dupa gust,
-1 legatura de patrunjel,
-1 legatura de loboda rosie,
-2 -3 linguri de ulei.
Mod de preparare :
- Se portioneaza carnea si se pune la fiert ,dupa primul clocot spumuim supa si adaugam un cub maggi cu gust de gaina si lasam sa fiarba carnea la foc mic.
- Curatam radacinoasele ,le tocam si le undim putin cu un cub maggi de legume alaturi si apoi le adaugam peste carne la fiert.
- Cand totul s-a fiert punem grisul intr-un vas adaugam peste el ouale si un cub maggi cu gust de gaina si cateva linguri de zeama cu grasime luata din oala cu supa si omogenizam totul foarte bine.Luam cu lingura o cantitate din compozitie si o lasam sa cada in oala cu supa,repetam pana se termina compozitia si lasam sa fiarba totul la mic.Cand galustele sunt fierte adaugam sare dupa gust si un cub de bors maggi,asa sa capete o aroma delicioasa,o mana de patrunjel tocat marunut ,una de loboda si va doresc pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
o retetea delicioasa care arata super
RăspundețiȘtergerearata minunat mi sa facut o pofta
RăspundețiȘtergere