luni, 11 mai 2015

Bors de pasare





 Bors de pasare -reteta Maggi !


Ingrediente:
-1 kg.carne de pasare,
-2 ardei grasi,unu rosu ,unu galben,
-2 cepe,
-1 morcov,
-1 radacina pastarnac,
-2 radacini patrunjel,
-2 cuburi maggi,unu cu gust de legume,unu cu gust de gaina,
-4 rosii,
-1 l.bors acru de casa,
-sare dupa gust,
-4 cartofi noi,
-2-3 linguri ulei,
-2 oua.

Mod de preparare:
 -Se spala carnea de pui ,se portioneaza si se pune la fiert ,se da doar un clocot,dupa care se arunca apa.Se clateste  carnea si se pune la fiert cu apa,un cub maggi de gaina si cartofii taiati cuburi.
 -Curatam ceapa si o punem la undit cu putin ulei,cand este translucida adaugam radacinoasele tocate marunt,rosiile tocate marunt,cubul maggi cu gust de legume si le undim cateva minute,dupa care le adaugam peste carne si cartofi, lasam sa fiarba totul la foc potrivit.Cand legumele si carnea sunt fierte,adaugam bors si sare dupa gust si lasam sa traga cateva clocote,apoi oprim focul.Mixam ouale si le turnam peste bors ,amestecam  bine si adaugam leustean tocat marunt.Pofta buna!









6 comentarii:

  1. arata delicios si foarte apetisant imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. un prinz de vis sanatos si gustos arata minunat ciorbita felicitarii

    RăspundețiȘtergere
  3. In zona noastra nu prea se fac borsuri dar am incercat un bors de miel , zilele trecute si am fost incantata !
    Leusteanul acela in combinatie cu borsul...parca iti dau viata !
    Minunat arata , draga mea !
    Te tzuc cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  4. savoare la fiecare inghititura cea mai buna ciorbita colorata si gustoasa

    RăspundețiȘtergere