miercuri, 13 mai 2015

Bors de sfecla rosie




  Bors de sfecla rosie-reteta Maggi !


 Ingrediente:
-4 sfecle rosii mici,
-1kg.cartofi,
-1 radacina de patrunjel,
-1 radacina de pastarnac,
-1 morcov,
-1 ceapa,
-4-5 linguri ulei,
-sare dupa gust,
-1 cutie cuburi bors maggi cu legume,
-1 cub maggi cu legume,
-1 legatura de leustean,
-3 oua,
-2 linguri mari pasta de tomate.

 Mod de preparare:
 Se curata cartofii,se taie cuburi si se pun in oala la fiert ,peste cartofi adaugam sfecla rosie taiata dupa preferinte (eu o tai cubulete dar  las si felii),un cub maggi de legume,pastarnacul ,morcovul si patrunjelul taiate cubulete si lasa sa fiarba bine.Separat se toaca ceapa si se undeste apoi se adauga in oala la fiert peste legume.Cand totul este fiert se adauga pasta de tomate si cuburile de bors maggi,sare dupa gust si lasam sa traga un clocot ,doua,apoi oprim focul si turnam peste bors ouale batute si amestecam usor.Mai adaugam cateva fre de leustean tocat marunt.Pofta buna!

 Am inlocuit smantana cu oua de tara deoarece familia mea iubeste acest fel de bors!









5 comentarii:

  1. Acest bors este preferatul meu. Si imi place ideea cu ouale in loc de smantana.

    RăspundețiȘtergere
  2. delicioasa si sanatoasa este preferata mea

    RăspundețiȘtergere
  3. delicioasa plina de legume pe gustul meu

    RăspundețiȘtergere
  4. PREFERATUL MEU CU PIINE PRAJITA UN DELICIU PENTRU INTREAGA FAMILIE

    RăspundețiȘtergere